Birds of Prey: finalni trailer otkriva nove otkačene kadrove!

“Sada, kada sam prekinula sve veze s g. J-em, otkrit ću kako me mnogo ljudi želi mrtvom.” Warner Bros. je objavio drugi i ujedno finalni trailer za Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) koji otkriva pristojnu količinu novih kadrova, uključujući i prvi pogled na Black Maska s maskom. Trailer prati Bjorkina verzija “It’s Oh So Quiet” pjesme koja točno pogađa specifičan ton koji je film prigrlio. Također, trailer daje bolji uvid u dinamiku tima, te podcrtava njihove glavne karakteristike, odnosno odkačenosti. A tu je i Bruce 😉

Nakon što se razišla s Jokerom, Harley Quinn i tri superheroine – Black Canary, Huntress i Renee Montoya se okupljaju kako bi spasile mladu Cassandru Cain od zlog vođe kriminalnog podzemlja…

Birds of Prey režira Cathy Yan (Dead Pigs), a scenarij potpisuje Christina Hodson (Bumblebee). Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC-jevog svemira, a glavna zvijezda je Margot Robbie kao famozna Harley Quinn koju smo već imali prilike gledati u filmu Suicide Squad. Harley Quinn predvodit će svoj tim/bandu koje čine: Black Canary, Huntress, Renee Montoya i mlada Cassandra Cain. Mary Elizabeth Winstead tumači lik Huntress, Jurnee Smollett-Bell je Black Canary, Rosie Perez je Renee Montoya, a Ella Jay Basco (Veep, Teachers) je Cassandra Cain.

Glavni negativac filma je mafijaški šef Black Mask kojem će ovo biti debi na velikom platnu. Black Mask je fanovima stripa poznat kao jedan od Batmanovih najvećih neprijatelja, te kao poremećeni mafijaš Gothama. Prvi puta se pojavljuje u Batmanu broj #386, 1985. godine. Tamo je opisan kao brutalan, sadistički kingpin koji predvodi bandu nazvanu False Face Society, koja ima fiksaciju na maske. U filmu ga tumači Ewan McGregor. Drugog negativca, odnosno Victora Zsasza tumači Chris Messina.

Ostale veće uloge tumače: Ali Wong (Fresh Off the Boat), Robert Catrini (American Crime Story), Steven Williams (IT) i Derek Wilson (Preacher).

Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) u kina stiže 07. veljače 2020.

Birds of Prey

Birds of Prey

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics