Beetlejuice 2 stiže na jesen 2024. godine!

Šuškalo se o tome godinama, pregovaralo se, i često je izgledalo da Beetlejuice 2 (Bubimir 2) samo što nije zaživio, ali do sada ništa nije bilo službeno. 35 godina nakon kultnog originala dugoočekivani nastavak je konačno iza ugla. Da, doslovce to i mislimo, jer poznat je čak i datum izlaska filma. Warner Bros. je postavio datum premijere na 06. rujna 2024. godine, sa snimanjem koje započinje u Londonu već sutra.

Tim Burton se vraća u redateljsku stolicu, a u titularnoj ulozi ponovo gledamo legendarnog Michaela Keatona. Da stvar bude još zanimljivija glumačkoj postavi se pridružila i Jenna Ortega (Wednesday). Winona Ryder bi također trebala reprizirati svoju ulogu kao Lydia Deetz. Ortega bi navodno trebala tumačiti njezinu kćer. Najnoviji dodatak glumačkoj postavi je Justin Theroux, za kojeg još nije poznato koga će tumačiti.

Još jedan ključni suradnik Tima Burtona koji je potvrdio da će se vratiti za Beetlejuice 2 je nitko drugi nego skladatelj Danny Elfman.

Burton je također i jedan od producenta filma, zajedno s Tommyjem Harperom, Marcom Toberoffom i Davidom Geffenom, te Alfredom Goughom i Milesom Millarom (Wednesday) koji rade na zadnjoj inačici scenarija.

Detalji radnje za sada nisu poznati. Prvi film se odvijao oko preminulog para koji, uz pomoć Bubimira, očajnički pokušavaju istjerati nove stanare njihove kuće. Najava snimanja stiže nedugo nakon nedavnog štrajka WGA-a, ali čini se da to nije spriječilo nadolazeći film da nastavi s produkcijom.

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics