Batman: novi film stiže na ljeto 2021. ali bez Afflecka u glavnoj ulozi

Warner Bros. je objavio datume premijera za nekoliko DC-jevih filmova, uključujući i onaj za novi film o Batmanu za kojeg sada znamo da stiže 25. lipnja 2021. godine.

Riječ je o noir filmu za čiji je scenarij i režiju zadužen Matt Reeves. On se projektu priključio u veljači 2017. godine, kada je preuzeo funkciju redatelja/scenarista od Bena Afflecka, koji je do tada radio na scenariju zajedno s Geoffom Johnsom. Nakon toga objavljeno je da će Affleck i dalje producirati i glumiti u filmu, ali na kraju ni od toga nije ispalo ništa. Kako je sada konačno nakon mjeseci špekulacija i službeno potvrđeno da on više neće tumačiti Batmana. Variety i THR su po informacijama iz svojih izvora zaključili da je ovo generalno Affleckovo opraštanje od uloge. I sam Affleck se oglasio na Twitteru izjavivši da je “Uzbuđen zbog novog filma i da jedva čeka vidjeti Reevesovu viziju oživljenu na velikom platnu.”

Film će se prema riječima redatelja više fokusirati na Batmanove detektivske sposobnosti nego na samu akciju. Detalji radnje se i dalje drže u tajnosti, međutim glasine su se pokazale točnima te ćemo dobiti mlađu verziju Brucea Waynea. Reeves je također potvrdio da film ipak neće biti direktno vezan uz jedan od njegovih najdražih stripova Millerov Batman: Year One.

Trenutno traje potraga za novim glumcem koji će utjeloviti Brucea Waynea. Produkcija na filmu koji još uvijek nosi naslov The Batman bi trebala započeti u studenom 2019. godine.

WB je navodno iznimno zadovoljan s “prvom rukom” scenarija za novog Batmana, a uz njega snimat će se i DC Super Pets s premijerom zakazanom za 21. svibnja 2021. godine, dok novi Suicide Squad stiže 06. kolovoza 2021.

Check Also

Trailer za 2. sezonu SF serije For All Mankind

Apple TV+ je objavio novi trailer i poster za drugu sezonu serije For All Mankind. …

Prvi pogled na novi film Mortal Kombat

Warner Bros. je konačno objavio prve fotografije iz nadolazećeg reboota filma Mortal Kombat. Iako je …

Web Statistics