Away: prvi teaser i fotke za Netflixovu novu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser i fotke za SF seriju Away, u kojoj glavnu ulogu tumači Hilary Swank kao Emma Green, američka astronautica poslana na misiju na Mars. Tvorac serije je Andrew Hinderaker (Penny Dreadful), a showrunnerica i scenaristica je Jessica Goldberg (Parenthood). Izvršni producenti su Matt Reeves (The Batman), Jason Katims (Friday Night Lights, Parenthood, Roswell), Hilary Swank, Jessica Goldberg, Michelle Lee (Rise, The Path), Adam Kassan (Black Mass, End of Watch) i Jeni Mulein.

Djelomično nadahnut istoimenim člankom Chrisa Jonesa (Esquire), Away je epska i emotivna priča o ljubavi i žrtvi postavljena prema najvećem pothvatu čovječanstva. U bliskoj budućnosti na Mars se šalje svemirski brod s ljudskom posadom. Za tu misiju s iznimno visokim ulozima okupljena je posada elitnih astronauta iz svih dijelova svijeta. Dolaze iz SAD-a, Rusije, Kine, Indije i Velike Britanije. Ako sve pođe dobro, bit će udaljeni od mjesta koje zovu domom i ljudi koje vole čak tri godine. Za to vrijeme testirat će se njihovi odnosi kako na Zemlji tako i u svemiru, dok se bore da ostanu živi i ostanu na tragu ostvarenja najvažnijeg cilja čovječanstva.

Glavne uloge tumače već spomenuta Hilary Swank (Million Dollar Baby), Josh Charles (The Good Wife), Talitha Bateman (Hart of Dixie), Ato Essandoh (Chicago Med), Mark Ivanir (Homeland), Ray Panthaki (EastEnders), Vivian Wu (The Best Partner) i Monique Curnen (Power).

Away s 10 epizoda na Netflix stiže 04. rujna.

Away

Away

Away

Away

Away

Away

Away

Away

Check Also

Prvi pogled na novi film Mortal Kombat

Warner Bros. je konačno objavio prve fotografije iz nadolazećeg reboota filma Mortal Kombat. Iako je …

The Lord of the Rings: otkriven je službeni sinopsis Amazonove serije!

Amazon Studios je konačno otkrio nešto detaljniji službeni opis radnje za njihovu misterioznu prikvel seriju …

Web Statistics