Avenue 5 ima novi trailer, poster i datum premijere!

Sudeći po punom traileru za Avenue 5, čini se da je HBO pogodio ravno u sridu s ovom SF humorističnom serijom u kojoj glavnu ulogu tumači ni manje ni više nego Hugh Laurie (House M.D.) kao Ryan Clark, kapetan titularnog luksuznog galaktičkog kruzera. Tvorac serije je Armando Iannucci (Veep), koji je također i izvršni producent. Scenarij potpisuju Iannucci, Simon Blackwell i Tony Roche prema priči koju je napisao Iannucci. Ostali izvršni producenti su Kevin Loader, Blackwell, Roche i Will Smith.

Radnja serije je smještena 40. godina u budućnosti i vodi nas što se na prvu čini kao osmotjedno putovanje oko Saturna dok se ne pojave problemi… Puni trailer nam je otkrio da seriju možemo očekivati već 19. siječnja 2020. godine, ali nam je također otkrio i nešto više o samoj radnji. Kada se brod iznenada pokvari, na kapetanu i njegovoj posadi je da pokušaju smiriti nezadovoljne putnike, ali i da pronađu način kako da se nose s neočekivanim problemima – iako možda jesu, a možda i nisu sposobni za takav zadatak. Trailer je otkrio i jednu fantastičnu scenu o razgovoru NASA-inog budžeta za potencijalnu misiju spašavanja:”Da li je to iznos… ili broj telefona koji moramo nazvati da saznamo iznos?”

Uz Hugha ostale glavne uloge tumače Josh Gad (The Comedians) kao Herman Judd, Zach Woods (Silicon Valley) kao Matt Spencer, Suzy Nakamura (Dr. Ken) kao Iris Kimura, Kyle Bornheimer kao Doug (Playing House), Ethan Phillips kao Spike Martin (Star Trek: Voyager) Nikki Amuka-Bird (Luther) kao Rav Mulcair, Rebecca Front (Poldark) kao Karen Kelly i Lenora Crichlow (Being Human) kao Billie McEvoy.

Avenue 5

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics