Avengers: Infinity War fotke i najava novog Marvelovog Movies pub kviza

S obzirom da Black Panther probija rekorde na kino blagajnama, a već je poprilično dugo na repertoaru sada se fokus počinje micati na Avengers: Infinity War. Čini se da je upravo ovaj tjedan Disneyjeva marketinška kampanja prebacila u drugu brzinu jer je Entertainment Weekly danas predstavio čak 15 naslovnica koje prikazuju različite kombinacije superheroja, a dobili smo i ekskluzivne nove fotografije iz filma.

Fotke su prilično zanimljiv odabir. Prva otkriva Thanosa kako uništava planet Titan čupajući njegov mjesec van orbite. Zatim smo dobili pogled na Rhodesa koji nakon što je ostao paraliziran sada ponovo hoda uz pomoć kako se čini Starkove tehnologije. Rodes na slici nije sam nego stoji uz bok Kapetana Amerike i Crne udovice koji su zapravo bjegunci nakon događaja filma Kapetan Amerika: Građanski rat. Fanovi Shuri iz filma Black Panther će vjerojatno biti sretni s obzirom da je njezin lik ključan dio Infinity Wara, a fotka pokazuje nju kako se susreće s Brucom Bannerom i Scarlet Witch. Jedna od fotki otkriva kako su se Čuvari galaksije razdvojili, pa tako na svoju posebnu misiju kreće Thor s Grootom i Rocketom. Nije posebno novo, ali dobili smo još jedan pogled na prvu liniju koju brane i Wakandini ratnici zajedno s njihovim kraljem T’Challom, a u redovima razaznajemo i Kapetana Ameriku i Vojnika zime, sada poznatog i kao Bijeli vuk. Puno superheroja će se naći kao igrači u novim timovima pa će se tako u obrani New Yorka Doktoru Strangeu i Wongu pridržiti Iron Man i Bruce Banner.

Avengers: Infinity War u kina stiže 27. travnja. No ukoliko ste veliki fan superheroja vrijeme do izlaska filma možete prikratiti i odlaskom na Marvel Movies pub kviz reprizu jer je prvi kviz održan 25. veljače bio rasprodan. Svi vi koji niste uspjeli upasti na prvi sada imate šansu biti dijelom novog kviza koji će se održati 11. ožujka u pubu Veliki Tolk s početkom u 19:00 sati.

Želite li sudjelovati u Marvel Movies pub kviz reprizi, morate se prijaviti kao ekipa od minimalno dva, do najviše pet članova. Također morate svojoj ekipi dati neki naziv. Prijavu pošaljite na e-mail: velikitolk@gmail.com najkasnije do subote 10. ožujka u ponoć. U prijavi pod ‘subject’ napišite: Marvel Movies Pub Quiz – (ime vaše ekipe). U nastavku maila navedite imena članova vaše ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Ukoliko se prijavi više ekipa no što je moguće sudjelovati, ekipe će biti odabrane slučajnim odabirom. Odabrane ekipe će o načinu sudjelovanja i ostalim potrebnim informacijama biti obaviještene putem e-maila. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno ih uputite na gore spomenuti e-mail. Svaki član/ica pobjedničke i drugoplasirane, kao i jedne random ekipe osvojit će poklon pakete sponzora kviza koje čine: Zmajska pivovara, Inverzija webshop, Tolkien’s House, Veliki Tolk, Scørpiøn Art i Varionica.

Sudjelovanje je besplatno, tako da isprike nema, na vama je samo da ponovite gradivo, prijavite ekipu i dođete na ultimativni okršaj s drugim fanovima Marvelovih kinematografskih superheroja.

MARVEL’S AVENGERS: INFINITY WAR
Josh Brolin as Thanos
MARVEL’S AVENGERS: INFINITY WAR
Don Cheadle as War Machine, Chris Evans as Steve Rogers/Captain America, and Scarlett Johansson as Natasha Romanoff/Black Widow
MARVEL’S AVENGERS: INFINITY WAR
Leticia Wright as Shuri
MARVEL’S AVENGERS: INFINITY WAR
Tom Holland as Peter Parker/Spider-Man
MARVEL’S AVENGERS: INFINITY WAR
Tom Hiddleston as Loki
MARVEL’S AVENGERS: INFINITY WAR
Chris Hemsworth as Thor, Bradley Cooper as Rocket, and Vin Diesel as Groot
MARVEL’S AVENGERS: INFINITY WAR
Chadwick Boseman as T’Chaka/Black Panther
MARVEL’S AVENGERS: INFINITY WAR
Benedict Cumberbatch as Doctor Strange, Robert Downey Jr. as Tony Stark/Iron Man, Mark Ruffalo as Dr. Bruce Banner/Hulk, and Benedict Wong as Wong

Check Also

The Swarm: prvi trailer za seriju temeljenu na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Nedavno je otkriven prvi trailer za visokobudžetnu SF triler seriju The Swarm. Što ako sljedeća …

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

Jedan komentar

  1. (Pravi se kao da su superherojski filmovi ozbiljna stvar.) Konačno odgledao “Justice League”. Nabacano, zbrzano, nedorečeno, likovi slabi, neuvjerljivi, osobito Affleck uzrokuje akutnu pospanost, sve skupa dosadnjikava i promašena kopija “Avengersa”. Marvel je oduvijek bio jači, a izgleda da će i ostati…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics