Avengers: Endgame vraća se u kina s novim scenama!

Kada je Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica) incijalno stigao u kina nije imao niti jednu post-credit scenu. No, filmu je išlo više nego dobro i bez tog dodatnog sadržaja na kojeg smo se navikli kad je u pitanju Marvelov kinematografski svemir. Avengers: Endgame je već zaradio 2.743 milijardi dolara, i time postao drugi film po zaradi do sada. No, to očito nije isto kao i biti na prvom mjestu, a prodaja ulaznica je do sada već očekivano pala te ovim putem gotovo sigurno film ne bi prestigao prvi film na ljestvici, odnosno Avatar s rekornih 2.788 milijardi dolara zarade. Pa čini se da se ipak pronašao način kako da Avengers: Endgame ipak potuče konkurenciju.

Tijekom presice za Spider-Man: Far From Home u Londonu, Comicbook.com je u ekskluzivnom intervjuu s Kevinom Feigeom otkrio kako se Avengers: Endgame ponovno vraća na velike ekrane, kao da će i nova verzija filma imati dodatne scene koje nisu bile prikazane u prvoj turi prikazivanja. Feige je također dodao kako ne zna koliko će točno novog sadržaja biti uključeno u ovu verziju.

Screen Rant koji je također bio prisutan na presici je potvrdio kako će doista Endgame ponovo stići u kina 28. lipnja, ali je i naveo kako to neće biti nova produžena verzija, nego izdanje s par iznenađenja za ljude koji će se zadržati na kraju filma: “Nije riječ o produženoj verziji, ali će izaći verzija koja će imati određeni marketinški “push”, s par novih stvari na kraju filma. Ako ostanete do kraja filma, nakon odjavne špice bit će prikazane obrisane scene, mala posveta, i par iznenađenja. To će biti sljedeći vikend.” – izjavo je Kevin Feige, šef kuće Marvel Studios.

U međuvremenu smo dobili i službene informacije od distributera filma – 2i Filma, da će se ova “nadoštukana” verzija prikazivati i u Hrvatskoj. Točan datum još nije otkriven, ali pretpostavljamo da stiže kao i u ostatku svijeta, od idućeg vikenda.

Avengers: Endgame

Check Also

The Water Man: prvi trailer i poster za film!

RLJE Films je objavio prvi službeni trailer i poster za film The Water Man. Redatelj …

Lisey’s Story: Apple je otkrio prvi pogled na adaptaciju Kingovog romana Lisey’s Story

Apple TV+ je konačno objavio prvi pogled na adaptaciju romana Lisey’s Story autora Stephena Kinga. …

Web Statistics