Avengers: Endgame trajat će točno tri sata i dvije minute

Avengers: Infinity War je do sada bio najduži film Marvelovog kinematografskog svemira, s trajanjem od 149 minuta, ali sad je više nego jasno da će mu tu krunu oduzeti Avengers: Endgame. Vijest o trajanju filma Avengers: Endgame prvo je stigla sa stranice AMC Theatres, da bi ju nakon toga potvrdio i Fandango. Dakle, očekuje nas ukupno 182. minute superherojske zabave, iliti točno tri sata i dvije minute.

Dugo trajanje filma nije neko iznenađenje, jer su braća Russo još u studenom prošle godine dok su još bili u pola editiranja otkrili da će Avengers: Endgame trajati oko tri sata. Zatim su veljači ove godine izjavili sljedeće:

“Studio je u redu s tim da dobije najbolju moguću priču. Trenutno mislimo da se film dobro razvija i imali smo sjajne odgovore od naše testne publike i osjećamo se vrlo dobro s filmom ovakvim kakav je. Mi i dalje radimo na filmu, još nismo završili. Ponavljam, ovo je kulminacija 22 filma, što je jako puno priče za ispričati. Emocije su za nas iznimno bitan dio. Kada morate ispričati stvarno kompliciranu priču i želite snažne emocionalne trenutke s likovima, to zahtijeva veliku količinu uloženog truda i vremena.” – Joe Russo.

“Do sada smo publici prikazivali film četiri puta. Prva tri prikazivanja, niti jedna se osoba nije digla da ode na toalet.” – Anthony Russo.

Usporedbe radi, ni ostali filmovi iz Marvelovog kinematografskog svemira baš nisu kratki filmovi, dapače Avengersi iz 2012. su trajali 2 sata i 23 minute, Age of Ultron je trajao 2 sata i 22 minute. Captain America: Civil War koji je imao vrlo impresivan broj likova je trajao 2 sata i 28 minuta.

Teški tijek događaja koji je pokrenuo Thanos kada je izbrisao polovicu stanovnika svemira i razbio redove Osvetnika, prisiljava preostale Osvetnike da zauzmu finalni stav u velikom zaključku 22 Marvelova filma – Avengers: Endgame.

Glavne uloge u filmu tumače Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Paul Rudd, Don Cheadle, Karen Gillan i Brie Larson.

Nedavno je izašao i internacionalni banner za Avengers: Endgame koji je otkrio kako ćemo opet imati prilike vidjeti Hulkbusterov oklop. U filmu Infinity War je tim oklopom upravljao Bruce Banner, nakon što je Hulk odlučio da više neće na vidjelo. Većina fanova Marvelovog kinematografskog svemira je ostala pod dojmom da se Hulk boji Thanosa nakon što je na samom početku filma pretrpio poraz, no braća Russo su izjavila kako to nije slučaj. Čini se da Banner i Hulk prolaze kroz neke osobne probleme koji će nadamo se biti izglađeni što prije.

Avengers: Endgame u domaća kina stiže 25. travnja.

Avengers: Endgame

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics