Avengers: Endgame, sve najznačajnije MCU post-credits scene

Vrijeme je stiglo da prošećemo kroz povijest osvetnika. U iščekivanju filma Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica) koji označava kulminaciju dosadašnjeg Marvelovog kinematografskog svemira Marvel Studios nas je počastio on line objavom gotovo svih post-credits scena. Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger, The Avengers, Iron Man 3, Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Solider, Guardians of the Galaxy, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Captain America: Civil War, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Thor: Ragnarok, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and the Wasp i Captain Marvel.

Sve je počelo sa Samuelom L. Jacksonom kao Nickom Furyjem na kraju Iron Mana iz 2008. godine. “Misliš da si jedini superheroj na svijetu? Gospodine Stark postali ste dijelom većeg svemira. Samo to još ne znate.”

Gledanje ovih scena na ovakav način je zapravo vrlo zabavno, i poslužit će za osvježavanje pamćenja onima koji nisu nedavno odradili Marvelov filmski maraton.

Ova Marvelova franšiza najuspješnija je u povijesti i u proteklih je 11 godina prošla dosad nezabilježeno filmsko putovanje, koje se proteže kroz nekoliko galaksija i uključuje čak 22 filmska naslova. Posljednja etapa putovanja Osvetnika, na kino platno donosi dosad neviđen, najsmrtonosniji obračun u veličanstvenoj završnici između Osvetnika i Thanosa. Avengers: Endgame započinje u trenutku kada su Osvetnici poraženi od Thanosa, koji je, nakon što je prikupio šest kamena beskonačnosti, nametnuo svoju volju cijelom čovječanstvu i izbrisao polovicu svjetske populacije, uključujući dio Osvetnika. Preostali Osvetnici suočeni su s dosad najvećim izazovom – da pronađu način da poraze Thanosa jednom zauvijek.

Završnicu su režirali su Anthony i Joe Russo, koji su režirali i prethodni Rat beskonačnosti kao i dva dijela Kapetana Amerike, a producirao ga je Kevin Feige. Christopher Markus i Stephen McFeely su autori scenarija, dok su izvršni producenti Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau i Stan Lee.

Avengers: Endgame koji donosi spektakularno finale kao posljedicu kataklizmičkih događaja koji su prethodili u Ratu beskonačnosti, napokon stiže na kino platna 25. travnja.

Check Also

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Otkriveno je kada stiže HBO-ova serija o Harryju Potteru!

Nakon što je J. K. Rowling bila minimalno uključena u iščekivani specijal Harry Potter 20th …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics