Avengers: Endgame – novi spot i službeni sinopsis

Svega par dana nakon što je objavljen posljednji trailer i poster za Avengers: Endgame stigao je i novi tv spot. Na žalost spot ne sadrži ništa novih snimki, ali zato nudi više dijaloga Stevea Rogersa aka Kapetana Amerike. Nepoznanica je i u kojem djelu filma slijedi taj govor, pa smo zapravo i dalje prilično u mraku po pitanju skoro svega. Iako je uz tv spot izašao i službeni sinopsis ni od njega nemojte očekivati da vam otkrije nešto neočekivano:

Teški tijek događaja koji je pokrenuo Thanos kada je izbrisao polovicu stanovnika svemira i razbio redove Osvetnika, prisiljava preostale Osvetnike da zauzmu finalni stav u velikom zaključku 22 Marvelova filma – Avengers: Endgame.

No, da smo dobili i više otkrivajući tv spot ili čak i sinopsis nije da bi im mogli vjerovati, jer redatelji Anthony i Joe Russo su izjavili kako manipuliraju video materijalima kako bi izbjegli bilo kakav spojler. Praktički su priznali kako se koriste snimkama koje zapravo neće biti u filmu i koje imaju zadatak fanove zavesti na krivi trag. I iako nam je čisto u redu da ne znamo ništa od velike važnosti, jer ni sami ne želimo znati što će se odgirati prije nego završimo u kinu, ovo nam je možda malo previše. Ne mora nas se zavoditi na puteve kojima se neće krenuti, čini nam se da bi bilo dostatno da su video materijali jednostavno editirani da ne prikažu ništa od prevelikog značaja.

Glavne uloge u filmu tumače Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Paul Rudd, Don Cheadle, Karen Gillan i Brie Larson.

Avengers: Endgame u kina stiže 26. travnja.

Check Also

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics