Arcane: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Za fanove Netflixove serije Arcane danas su stigle gorko-slatke vijesti. Netflix je konačno objavio dugoočekivani puni trailer za drugu sezonu, ali je također najavljeno kako će druga sezona biti ujedno i posljednja. Ta najava došla je kao prilično iznenađenje jer je Arcane nakon premijere 2021. brzo postao jedan od najpopularnijih naslova iz Netflixovog kataloga i to posve opravdano. S obzirom na kvalitetu i popularnost serije očekivalo se da će Netflix nastaviti s novim sezonama. No, očito je kreativni tim odlučio da neće razvlačiti priču više nego što treba, što je ako malo razmislimo zapravo vrlo pohvalno. Zato su odlučili učiniti nešto drugo, nastaviti s drugim pričama iz LOL svemira.

“‘Arcane’ je samo početak našeg većeg putovanja pripovijedanja i partnerstva s divnim studijem za animaciju Fortiche. Od samog početka, otkad smo počeli raditi na ovom projektu, imali smo vrlo specifičan završetak na umu, što znači da priča o ‘Arcane’ završava ovom drugom sezonom. Ali ‘Arcane’ je samo prva od mnogih priča koje želimo ispričati u Runeterri.” – izjavio je sutvorac serije Christian Linke.

Trailer nam daje natruhu onoga što možemo očekivati od druge sezone. Počinje neposredno nakon Jinxinog napada, s cijelim Piltoverom u potrazi za Jinx i destruktivnom drogom Shimmer, a završava s ozbiljnim obračunom između Vi, naoružane svojim masivnim oružjem, i Jinx s njezinim oružjem.

Glasove likovima druge sezone posuđuju Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx), Katie Leung (Caitlyn), Reed Shannon (Ekko), Amirah Vann (Sevika), Mick Wingert (Heimerdinger), Ellen Thomas (Ambessa) i Brett Tucker (Singed).

Arcane je postala prva serija za streaming platformu koja je osvojila nagradu Primetime Emmy za izvanredan animirani program 2022. Serija je dobila i vlastiti dokumentarac u pet dijelova. Tvorci serije su Christian Linke i Alex Yee. U novoj sezoni će svoje glasove likovima ponovo posuditi Hailee Steinfeld, Ella Purnell, Katie Leung i Jason Spisak.

Finalna sezona serije Arcane stiže u studenom, a točan datum premijere još nije otkriven.

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics