Aquaman je za drugi film dobio i novo odijelo!

Jason Momoa je danas otkrio prvi službeni pogled na novo odijelo Aquamana koje će nositi u nadolazećem DC-jevom nastavku filma – Aquaman and the Lost Kingdom. Uz fotke, gdje prva prikazuje klasično odijelo koje je bilo prisutno u prvom filmu, Jason je napisao sljedeće: “Druga runda. Novo odijelo. Više akcije.” Sve u svemu nije puno, ali čovjeka veseli.

Novo odijelo je tkz. stealth odijelo, iako zadržava isti osnovni stil kao i original, ima bitno drugačiji kolorit. Dizajner (Richard Sale) se odmaknuo od prepoznatljive svijetlo narančaste i zelene sve do prigušenih tamnoplavih plavih i crnih tonova, te je također znatno smanjio efekt ljuski. Na čizmama su uklonjene peraje, a rukavice su u potpunosti izbačene. Također na odijelo je na rukama i nogama dodana dodatna oplata. Redatelj je uz svoju objavu na Instagramu dodao: “Atlantidska tehnologija zasnovana na kamuflaži glavonožaca.” Inspiracija za to odijelo je došlo od tkz. plavog odijela iz osamdesetih.

Na žalost konkretni detalji za film Aquaman and the Lost Kingdom još uvijek nisu poznati. Ono što znamo je da ćemo uz titularnog junaka kojeg tumači Jason Momoa gledati Amber Heard kao Meru, Patricka Wilsona kao Ocean Mastera, Dolpha Lundgrena kao kralja Nereusa i Yahyu Abdula-Mateena kao Black Mantu. Redatelj je doduše svojevremeno otkrio sljedeće: “Aquaman 2 je jako inspiriran [filmom] Planet of the Vampires. Možete dječaka izvaditi iz horora, ali nikad ne možete izvaditi horor iz dječaka.”

Redatelj filma je James Wan, prema scenariju kojeg potpisuje David Leslie Johnson-McGoldrick. Aquaman and the Lost Kingdom u kina stiže 16. prosinca 2022. godine. Više o filmu očekujemo doznati u sklopu ovogodišnjeg DC FanDome eventa koji će se održati 16. listopada.

Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman and the Lost Kingdom

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics