Aquaman and the Lost Kingdom: Aquaman i Orm se ujedinjuju kako bi spasili Atlantidu!

DC Studios i Warner Bros. objavili su puni trailer za film Aquaman and the Lost Kingdom, koji označava posljednji DC-jev film koji stiže u kina prije nego što James Gunn i Peter Safran pokrenu novi DC-jev filmski svemir.

Budući da prvi put nije uspio pobijediti Aquamana, Black Manta, još uvijek vođen potrebom da osveti očevu smrt, neće stati pred ničim kako bi uništio Aquamana jednom zauvijek. Ovaj put Black Manta je strašniji nego ikad prije, upravljajući snagom mitskog Crnog trozupca, koji oslobađa drevnu i zlosutnu silu. Kako bi ga porazio, Aquaman će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, da sklope neočekivani savez. Morat će ostaviti po strani svoje razlike kako bi zaštitili svoje kraljevstvo, spasili Aquamanovu obitelj i svijet od nepovratnog uništenja.

Čini se da će kompleksan odnos između braće biti središnja tema u nastavku Aquamana. Kao što je redatelj James Wan izjavio tijekom nedavnog CinemaCona: “Orm je bio negativac u prvom filmu, ali ovaj put ga Arthur treba kako bi spriječio osvetoljubivog Black Mantu da oslobodi moćno drevno zlo.” Arthurovo i Ormovo putovanje također će nas upoznati s novim podvodnim carstvima koja oduzimaju dah unutar DC-jevog podvodnog svemira.

Svojim ulogama se u nastavku Aquamana vraćaju Jason Momoa kao Arthur Curry/Aquaman, sada balansirajući između svoji obaveza kralja Atlantide i bivanja tatom; Patrick Wilson kao Orm, Aquamanov polubrat i žestoki protivnik, koji sada nevoljko mora postati njegov saveznik; Amber Heard kao Mera, kraljica i majka; Yahya Abdul-Mateen II kao Black Manta, posvećen više nego ikad osveti očeve smrti uništavanjem Aquamana, njegove obitelji i Atlantide; Nicole Kidman kao Atlanna, vođa i majka sa srcem ratnika. Također svoje uloge ponovo tumače i Dolph Lundgren kao kralj Nereus i Randall Park kao dr. Stephen Shin.

U novim ulogama očekuju vas Pilou Asbaek (Game of Thrones), Indya Moore (Pose, Escape Room: Tournament of Champions), Vincent Regan (300, Ghost Rider: Spirit of Vengeance) i Jani Zhao (Jogo Duplo, The Sugar Captains). Redatelj filma je već spomenuti James Wan, a scenarij potpisuje David Leslie Johnson-McGoldrick, prema priči koju su zajedno napisali James Wan i David Leslie Johnson-McGoldrick te Jason Momoa i Thomas Pa’a Sibbett.

Aquaman and the Lost Kingdom u kina stiže 20. prosinca.

Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman and the Lost Kingdom

Check Also

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics