Apple je otkrio prvi pogled na SF film Finch s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi!

Apple TV je jučer otkrio prvi pogled na nadolazeću SF dramu Finch, kako bi fanovima Toma Hanksa pružili mali uvid u ono što nas očekuje na jesen. Uz prvu fotografiju i najavu izlaska na službenom Twitter profilu filma stoji sljedeći tekst: “Tom Hanks je Finch, glava nevjerojatne obitelji na putovanju da ponovno otkrije radost i divotu toga što znači biti živ.”

Prvotno najavljen pod nazivom BIOS 2017. godine, film je u kinima trebao izaći još prošle godine. Nakon nekoliko odgoda izazvanih pandemijom koronavirusa, BIOS je preimenovan u Finch i prodan platformi Apple TV Plus na koju stiže 05. studenog.

Hanks tumači Fincha, inženjera robotike koji je jedan od rijetkih preživjelih u svijetu koji je desetkovan katastrofalnim solarnim događajem. Nakon što je proveo mnogo godina zatvoren u bunkeru sa svojim psom Goodyearom, Finch sastavlja robota – Jeffa (Caleb Landry-Jones), kako bi se netko brinuo o njegovom psu kad on to više neće moći. Isprva stvari neće ići glatko. Dok trojac kreće na opasno putovanje po opustošenom američkom zapadu, Finch nastoji pokazati Jeffu ​​radost i čuđenje toga što znači biti živim, iako je njihovo putovanje popločano mnogim izazovima dok pokušavaju prebroditi opasnosti novog svijeta.

Redatelj filma je Miguel Sapochnik (Game of Thrones, True Detective), prema scenariju kojeg potpisuju Craig Luck i Ivor Powell. Izvršni producenti su Sapochnik, Luck, Robert Zemeckis, Andy Berman, Adam Merims, Jeb Brody, Frank Smith i Naia Cucukov. Film su producirale kuće Amblin, Reliance Entertainment i Walden Media.

 Finch

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics