Ant-Man and the Wasp: Quantumania, novi trailer i posteri!

Marvel je objavio još jedan trailer i friške postere za Ant-Man and the Wasp: Quantumania (Ant-Man i Wasp: Kvantumanija), treći film serijala, koji je ujedno i početak faze 5 Marvelovog kinematografskog svemira. Ova dinamična avantura na velikom platnu otkriva najmoćnijeg negativca MCU-a do sada: Kanga Osvajača. Redatelj filma je Peyton Reed, koji je režirao i prva dva Ant-Mana, dok scenarij potpisuje Jeff Loveness (Rick and Morty). Producenti su Stephen Broussard i Kevin Feige.

Superjunački duo Scott Lang (Paul Rudd) i Hope van Dyne (Evangeline Lilly) vraćaju kao Ant-Man i Wasp. Zajedno s Hopeinim roditeljima Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) i Hankom Pymom (Michael Douglas), te Scottovom kćeri Cassie Lang (Kathryn Newton), obitelj se nađe u istraživanju Kvantnog kraljevstva te u interakciji s čudnim novim stvorenjima. Upuštaju se u avanturu koja će gledateljima pomaknuti granice shvaćanja svemira.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania će napokon publiku povesti na fantastično putovanje u istovremeno malenu i ekspanzivnu dimenziju, predstavljajući fanovima svježe okuse punokrvne kozmičke psihodelije. “To je zabavno mjesto. To je mjesto bez ograničenja za kreaciju i raznolikosti vanzemaljskog života. To je Dina Jodorowskog unutar Marvela.” – izjavio je Jeff Loveness.

U ostalim ulogama su Jonathan Majors kao Kang, David Dastmalchian kao Veb, Katy O’Brian kao Jentorra, William Jackson Harper kao Quaz i Bill Murray kao Lord Krylar.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania u kina stiže 17. veljače, odnosno kod nas već stiže 16. veljače u distribuciji Blitza. Tko je spreman za otkačeno putovanje u Kvantno kraljevstvo?

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics