Ant-Man 3 je službeno u razvoju, s Peytonom Reedom za kormilom!

Jučer su stigle jako dobre vijesti za fanove Ant-Mana. Ne samo da je službeno potvrđeno kako se radi na trećem filmu, nego se za kormilo vraća Peyton Reed.

Očekuje se da će se naravno vratiti i Paul Rudd kao Scott Lang, te da će mu se opet pridružiti Evangeline Lilly kao Wasp. Također se očekuje da ćemo u trećem dijelu ponovo gledati Michaela Douglasa i Michelle Pfeiffer kao Hanka Pyma i Janet Van Dyne, kao i Michaela Penu, Davida Dastmalchiana i Tipa “T.I.” Harrisa kao Luisa, Kurta i Davea. Jer što bi zapravo Ant-Man bio bez svoje otkačene popratne ekipe?!

S obzirom da je Ant-Man bio vrlo važan dio filma Osvetnici: Završnica, nije preveliko iznenađenje da će Paul Rudd dobiti svoj treći samostalni film kako bi zaokružio trilogiju. Kao što nas ne čudi što je za redatelja postavljen Peyton Reed, jer je upravo on režirao Ant-Man iz 2015. kao i Ant-Man and the Wasp, nastavak iz 2018. godine, koji su oba bili dobro prihvaćeni od strane kritike i fanova.

Film će naravno producirati Kevin Feige. Očekivani datum početka snimanja je kraj iduće godine, ili čak prva polovica 2021. U svakom slučaju Ant-Man 3 će krenuti u produkciju nakon Marvelovih filmova Doctor Strange in the Multiverse of Madness i Thor: Love and Thunder. Datum izlaska filma bi trebao biti negdje 2022. godine, što će ga činiti fazom 5 Marvelovog kinematografskog svemira. Na velikom ekranu fazu 4 čine Black Widow, Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness i Thor: Love and Thunder, dok faza 5 uključuje Captian Marvel 2, Black Panther 2, Blade reboot, te reboote X-Mena i Fantastic Four.

Ant-Man 3

Check Also

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

3 Body Problem: stižu nove epizode popularne serije!

S obzirom na popularnost Netflixove SF serije 3 Body Problem (Problem triju tijela) zapravo nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics