Another Life: trailer za 2. sezonu Netflixove SF serije

Netflix je objavio službeni trailer za drugu sezonu SF serije Another Life. Seriju producira Halfire Entertainment. Tvorac, showrunner i izvršni producent je Aaron Martin (Slasher, Being Erica, Degrassi: The Next Generation). Ostali izvršni producenti su Noreen Halpern (Alias Grace, Rookie Blue, HUNG) i Katee Sackhoff koja ujedno i tumači glavnu ulogu.

Druga sezona počinje upravo tamo gdje je stala prva, dok zapovjednica Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) gleda kako vanzemaljska rasa Achaia uništava cijeli planet, kao užasan nagovještaj onoga što bi se moglo dogoditi ​​i Zemlji. Sada je njezina misija diplomacija, ali pregovori su krcati nepovjerenjem, s obje strane. Niko se utrkuje sa vremenom, kako bi se ona i njezina posada čim prije vratili na Zemlju kada otkriju da vanzemaljci imaju slabu točku koja se da iskoristiti. Hoće li se Niko vratiti na Zemlju na vrijeme kako bi spasila sve koje voli, ili će ona i njezina posada postati posljednji ljudi u cijelom svemiru?

Ostale glavne uloge tumače Justin Chatwin kao Erik Wallace, JayR Tinaco kao Zayn Petrossian, Samuel Anderson kao William, Elizabeth Faith Ludlow kao Cas Isakovic, AJ Rivera kao Bernie Martinez i Tongayi Chirisa kao Richard Ncube.

Druga sezona serije Another Life na Netflix stiže već 14. listopada. Prva sezona je izašla 2019. godine.

Another Life

Check Also

Službeno je, potvrđen je drugi filmski nastavak Dine!

Nako što je nova Dina u relativno kratko vremena uprihodovala na svjetskim blagajnama preko 220 …

Ahsoka: Hayden Christensen se vraća svojoj kultnoj ulozi kao Anakin Skywalker!

Da ćemo gledati Haydena Christensena kao Anakina Skywalkera u seriji Star Wars: Obi-Wan Kenobi to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics