Another Life: Katee Sackhoff se vraća u novoj SF seriji

Kako navodi EW prošlo je 10 godina od kada je završila kultna serija Battlestar Galactica u kojoj smo gledali Katee Sackhoff kao famoznu Karu Thrace a.k.a. Starbuck. Sada je stiglo vrijeme da se Katee opet vrati u svemir, s novom (ovaj puta Netflixovom) serijom – Another Life, na novom brodu i sukobi s novom vanzemaljskom prijetnjom. Serija se sastoji od 10 epizoda, tvorca i showrunnera Aarona Martina (Slasher, Saving Hope, Degrassi: The Next Generation). Izvršni producenti su Noreen Halpern (Alias Grace) i Aaron Martin (Killjoys).

Sackhoff tumači austronautkinju Niku Breckinridge, vođu međuzvjezdane misije koja je u potrazi za odgovorima nakon što je otkriven neobičan vanzemaljski artefakt. No dok Niko i njezina posada istražuju suočit će se s nezamislivom opasnošću, koja će njihove izglede za povratak na Zemlju svesti na minimum. U međuvremenu, na Zemlji, muž od Niko nastoji ostvariti prvi kontakt s artefaktom…

Glavne uloge osim već spomenute Katee Sackhoff tumače Selma Blair (Hellboy), Tyler Hoechlin (Supergirl), Justin Chatwin (The Invisible), Jessica Camacho (The Flash) Samuel Anderson (Doctor Who) i Elizabeth Ludlow (The Walking Dead).

Another Life na Netflix stiže već 25. srpnja, a u međuvremenu pogledajte prvi teaser i poster.

Another Life

Another Life

Another Life

Another Life

Another Life

Check Also

Prvi teaser trailer za SF seriju Invasion

Apple TV plus je netom objavio prvi teaser trailer za SF seriju Invasion koja je …

Christine: Bryan Fuller predvodi novu adaptaciju Kingovog romana!

Na pomolu je nova filmska adaptacija kultnog Kingovog romana Christine. Ovaj puta stiže iz zajedničke …

Web Statistics