Another Life: Katee Sackhoff se vraća u novoj SF seriji

Kako navodi EW prošlo je 10 godina od kada je završila kultna serija Battlestar Galactica u kojoj smo gledali Katee Sackhoff kao famoznu Karu Thrace a.k.a. Starbuck. Sada je stiglo vrijeme da se Katee opet vrati u svemir, s novom (ovaj puta Netflixovom) serijom – Another Life, na novom brodu i sukobi s novom vanzemaljskom prijetnjom. Serija se sastoji od 10 epizoda, tvorca i showrunnera Aarona Martina (Slasher, Saving Hope, Degrassi: The Next Generation). Izvršni producenti su Noreen Halpern (Alias Grace) i Aaron Martin (Killjoys).

Sackhoff tumači austronautkinju Niku Breckinridge, vođu međuzvjezdane misije koja je u potrazi za odgovorima nakon što je otkriven neobičan vanzemaljski artefakt. No dok Niko i njezina posada istražuju suočit će se s nezamislivom opasnošću, koja će njihove izglede za povratak na Zemlju svesti na minimum. U međuvremenu, na Zemlji, muž od Niko nastoji ostvariti prvi kontakt s artefaktom…

Glavne uloge osim već spomenute Katee Sackhoff tumače Selma Blair (Hellboy), Tyler Hoechlin (Supergirl), Justin Chatwin (The Invisible), Jessica Camacho (The Flash) Samuel Anderson (Doctor Who) i Elizabeth Ludlow (The Walking Dead).

Another Life na Netflix stiže već 25. srpnja, a u međuvremenu pogledajte prvi teaser i poster.

Another Life

Another Life

Another Life

Another Life

Another Life

Check Also

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics