Anna: nova distopijska serija na usluzi Pickbox NOW

Ako vam je do sada izmicala, stiglo je vrijeme da se konačno uhvatite distopijske miniserije Anna koja je od danas, 22. studenog premijerno dostupna na usluzi Pickbox NOW! Ova talijanska znanstvenofantastična serija snimljena je po istoimenom romanu Niccolòa Ammanitija iz 2015. godine. Tvorac i redatelj serije je također Niccolò Ammaniti (The Miracle), a scenarij zajedno potpisuju Ammaniti i Francesca Manieri (Daughter of Mine).

Radnja prati mladu djevojku, 13-godišnju Annu koja kreće u potragu za svojim mlađim bratom Astorom na postapokaliptičnoj Siciliji gdje su zbog virusa prije četiri godine umrli svi odrasli. Njezina se potraga odvija među spaljenim poljima i tajanstvenim šumama, ruševinama trgovačkih centara i napuštenih gradova, u velikim pustim prostorima Sicilije.

Glavne uloge tumače Giulia Dragotto, Alessandro Pecorella i Clara Tramontano. Snimanje se odvijalo diljem Italije, a producenti ističu kako bi se Anna mogla smatrati suvremenom bajkom jer je smještena u postapokaliptični svemir u kojem se od djece traži da obnove novi svijet.

Anna se sastoji od ukupno šest epizoda. Seriju je naručio Sky Original, a producirali su je Mario Gianani, Lorenzo Mieli i Lorenzo Gangarossa za Wildside, u koprodukciji s kućama Arte France, The New Life Company i Kwaï.

Recenziju romana Anna kojeg je kod nas objavio Vorto Palabra možete pročitati ovdje.

Check Also

Trailer za 3. sezonu serije Snowpiercer izaziva s mogućnošću napuštanja vlaka!

TNT je objavio službeni trailer i poster za treću sezonu serije Snowpiercer, temeljene na istoimenom …

The Matrix Resurrections: novi trailer pokazuje da se povijest ponavlja!?

Warner Bros. je objavio finalni trailer za The Matrix Resurrections iliti Matrix: Uskrsnuća. Trailer nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics