ANIME MEETUP uz projekciju filma One Piece Film: Red

Napuna: Zbog velikog interesa dodano je još projekcija! One Piece Film: Red se može pogledati i 05. i 06. studenog u CineStar kinima u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Požurite dok još ima ulaznica!

Ovaj četvrtak, 03. studenog imate priliku pogledati specijalnu projekciju filma One Piece Film: Red u Cinestar kinima u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci! Luffy i njegova družina napokon su na velikom platnu u premium 4DX formatu! Projekciju imate priliku pogledati samo i isključivo 03. studenog, pa ako još uvijek kojim slučajem nemate karte krajnji je čas da to promjenite. Također projekcija je dodatno začinjena cosplayom (svi koji stignu u cosplayu dobivaju besplatne kokice) i cool poklonima za najsretnije koje je osigurao partner filma Menart multimedijalna knjižara.

Uta je najomiljenija pjevačica na svijetu. Njezin glas kojim skriva svoj pravi identitet je opisan kao “onozemaljski”. Sada će se prvi put u javnosti pojaviti na koncertu uživo i dvorana se puni raznim Utinim obožavateljima – uzbuđenim gusarima, mornaricom koja ih pomno promatra i Slamnatim šeširima predvođenim Luffyjem koji su jednostavno došli uživati u njezinoj zvučnoj izvedbi. Glas koji svi čekaju samo što nije odjeknuo. Priča počinje šokantnom činjenicom da je ona “Shanksova kći”…

Redatelj filma je Gorô Taniguchi.

Check Also

Ovog vikenda na Mreži: 08. Konvencija fantastike, igara i znanstvene fantastike FantaSTikon

Godinu dana od prethodnog izdanja, nakon najave i odgode uslijed više sile iz srpnja ove …

Pred vratima je 2. izdanje Grossmannovog festivala fantastike i stripa!

Drugo izdanje Grossmannovog festivala fantastike i stripa održava se ovoga vikenda, od 28. do 30. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics