Andrew Lincoln će glumiti u više filmova smještenih u svijet The Walking Dead

Tko zna koliko dugo smo čitali naslove koji su upućivali na to je priča za famoznog Ricka Grimesa završila. No ne samo da nije završila, nego je AMC netom objavio kako će Andrew Lincoln reprizirati svoju ulogu Grimesa u seriji dugometražnih filmova The Walking Dead.

Najavljeni filmovi će se očekivano emitirati na AMC mreži, a početak produkcije za prvi se očekuje ​već 2019. godine. Što ukazuje da se Lincoln koji će tumačiti glavnu ulogu i neće stići previše odmoriti od svog lika. Prvi film će se nadovezati na ono što se odigralo u posljednjoj epizodi u kojoj je glumio Lincoln. Nakon što je Rick stavljen na helikopter, te na ono što ga očekuje u novom kutu zombi apokalipse.

Scott M. Gimple, glavni voditelj programskog sadržaja za The Walking Dead, koji je bio showrunner serije do sedme sezone napisao je scenarij za prvi film. Za sada nije poznato tko će film režirati i kada će se isti prikazati. Također AMC je prilikom objave dao jasno do znanja da su filmovi s Rickom Grimesom samo početak nove priče, odnosno još jedno proširenje TWD svemira, za koji se u izradi već nalaze i drugi filmovi, specijali i digitalni sadržaji.

“Imamo puno toga na horizontu, počevši od novog epskog filma s jednim od najboljih vodećih glumaca u televizijskoj povijesti i jednim od najboljih ljudi koje sam ikada upoznao.” – izjavio je Gimple. “Ovi će filmovi biti velika evolucija onoga što smo radili na seriji. Započinjemo s prvim dijelom nastavka priče o Ricku Grimesu, a na putu je još mnogo toga – još neviđenih svjetova The Walking Dead i lica iz prošlosti serije, kao i novih likova za koje se nadamo da će postati favoriti, sve to ispričano od TWD veterana ali i novih glasova. Želimo probiti novi teren s različitim, drugačijim pričama, a sve to kao dio istog svijeta koji je zaokupljao našu maštu već gotovo deset godina.”

I što mislite? Da li nam je potrebno još novih pustolovina s Rickom Grimesom, ili pak onih s novim likovima? Nije li svijet TWD-a već dovoljno proširen do sada?

The Walking Dead
Andrew Lincoln kao Rick Grimes, The Walking Dead, 9. sezona, 5. epizoda.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics