Američki bogovi: novi, epski trailer za treću sezonu!

Starz je objavio novi, punokrvni trailer za nadolazeću treću sezonu serije Američki bogovi (American Gods), adaptaciju romana/ “književnog serijala” Neila Gaimana.

Serija je više manje bila relativno problematična od samog početka, tako da su tvorci serije i incijalni showrunneri Bryan Fuller i Michael Green produkciju napustili još nakon prve sezone. U drugoj sezoni je funkciju showrunnera preuzeo Jesse Alexander, ali i tu su nastali problemi. A i treća sezona baš nije imala lagani start, Orlando Jones koji je u prve dvije sezone utjelovio famozni lik Mr. Nancyja je dobio otkaz u rujnu 2019. godine. Navodno je razlog bio novi showrunner Charles “Chic” Eglee (The Walking Dead). Iako je Starz nakon toga objavio da Jonesov lik jednostavno nije u fokusu knjige koja je adaptirana za treću sezonu. Tada su najavljena i nova glumačka pojačanja: Dominique Jackson (Pose), Marilyn Manson (The New Pope), Blythe Danner (Will & Grace), Eric Johnson (The Girlfriend Experience) i Herizen Guardiola (The Get Down).

I sada je jasno da unatoč otpadanju nekih, neobičnih likova nam sasvim sigurno neće nedostajati. I ne samo to, kako se čini neće nedostajati ni krvi, ni seksa, i stvari će se tek sada ozbiljno zahuktati u ratu između starih i novih bogova, jer ulozi su se povećali. I kako kaže Mr. Wednesday (Ian McShane) u novom traileru: “Game on!”

Treća sezona se dugo spremala, i kada konačno stigne na male ekrane proći će gotovo dvije godine od kada je Starz emitirao posljednju epizodu druge sezone. No ako ništa drugo, prema riječima samog Neila Gaimana serija je opet na pravom putu. Koliko je to istina možete i sami provjeriti već 10. siječnja 2021. kada stižu nove epizode.

Američki bogovi su epska priča o neizbježnom ratu koji se sprema između starih bogova mitologije i naših novih bogova tehnologije. Whittle se nalazi u ulozi bivšeg zatvorenika imena Shadow Moon (Ricky Whittle), čovjeka koji se našao u službi tajanstvenog Mr. Wednesdayja – karizmatičnog i nepouzdanog čovjeka za kojeg je saznao da ne samo da je zapravo nordijski Sveotac bog Odin, nego je i njegov otac. U trećoj sezoni Shadow ljutito od sebe odbija tu očitu sudbinu koju mu je otac predvidio te se smješta u idiličan snježni gradić Lakeside, Wisconsin, kako bi pronašao svoj vlastiti put, vođen bogovima svojih crnih predaka. No uskoro će otkriti kako vode ovog grada teku duboko, mračno i krvavo i da jednostavno ne možeš samo odbiti biti bog. Jedini izbor – i izbor koji moraš napraviti – jest kakav bog ćeš biti.

“We will hunt and kill every one of you that gets in our way.”

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics