American Horror Story: tema misteriozne 10. sezone je konačno otkrivena!

10. sezona antologijske horor serije American Horror Story konačno ima naslov AHS: Double Feature. Praktički je riječ o dvije sezone u jednoj ili to možemo gledati kao dvije zastrašujuće priče u jednoj sezoni, kako vam je već draže. Vijest je otkrio sami sutvorac serije Ryan Murphy i to putem svog Instagram i Twitter profila gdje je objavio mini video koji je otkrio da će se jedna priča odvijati uz more, a druga uz pijesak. Postavlja se pitanje kakve veze ovaj friški video uopće ima s onim prošlim ‘teaserom vrlo oštrih zubi’ iz 2020. godine? No na to ćemo odgovor ipak morati pričekati, jer kako ovaj teaser kaže, više ćemo saznati uskoro.

Na žalost ne znamo puno više o temi/temama 10 sezone, iako je Murphy proširio svoj komentar i naveo da to u suštini znači da fanovi dobivaju dvije sezone u jednoj kalendarskoj godini, iliti dvostruki užitak.

Double Feature je najavljen još 2018. godine uoči tada nadolazeće osme sezone Apocalypse. Incijalno je 10. sezona trebala stići još prošle godine, ali je pandemija koronavirusa produkciju serije pogodila do te mjere da je Murphy čak razmišljao o promjeni teme. Tada je dao do znanja da bi snimanje moralo biti obavljeno tijekom toplijih mjeseci u godini, a sada znamo i zašto. Ranija objava na Instagramu ukazuje na snimanje u Provincetownu u Massachusettsu.

Glavne uloge tumače Sarah Paulson, Macaulay Culkin, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross i Finn Wittrock.

Paulson je ranije zadirkivala da njezin lik ove sezone ima “nekih problema” i da nosi specifičnu periku, dok je Wittrock izjavio da njegova uloga predstavlja najnormalniji lik koji je do sada tumačio u seriji. Murphy je Culkinovu ulogu nazvao “vrlo, vrlo sjajnom i ludom”.

American Horror Story: Double Feature na FX stiže kasnije ove godine, ali točan datum premijere još nije poznat.

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics