American Horror Story: 1984, stigao je novi teaser

Dobrodošli u kamp Redwood, i sretno s preživljavanjem! FX je objavio friški teaser za antologijsku seriju American Horror Story: 1984 (Američka horor priča: 1984.), koja će ovaj puta biti svojevrsna retro posveta slasher filmovima osamdesetih. 1984. je već deveta sezona, a serija je još u jesen 2018. dobila obnovu za čak dvije sezone, što nam garantira i desetu. Pitanje je samo koliko još života ima u njima?

Tvorac i showrunner serije – Ryan Murphy je istaknuo kako će deveta sezona biti prava poslastica za one koji su fanovi horor filmova, posebno naslova A Nightmare on Elm Street, The Shining, The Thing, The Evil Dead, Hellraiser i Halloween. Poznati su i nazivi prve dvije epizode: “Camp Redwood” i “Mr. Jingles”.

U nadolazećoj sezoni ćemo opet gledati Emmu Roberts, Codyja Ferna, Billie Lourd, Leslie Grossman i Johna Carrolla Lyncha. Stižu nam i neka nova lica: Gus Kenworthy, Zach Villa (Destroyer), DeRon Horton (Dear White People), Matthew Morrison (Glee) i Angelica Ross (Pose). Zanimljivo je kako po prvi puta od kada je emitirana u seriji se neće pojaviti Sarah Paulson (Ratched, The Goldfinch) niti Evan Peters (X-Men franšiza). Također još u svibnju potvrđeno je kako u novoj sezoni nećemo gledati ni Billyja Eichnera (The Lion King).

American Horror Story: 1984 na male ekrane stiže 18. rujna.

Check Also

The Mandalorian: friški pogled na 2. sezonu!

Ostalo je manje od dva tjedna do vrlo iščekivane druge sezone SW serije The Mandalorian, …

The Christmas Chronicles 2: bitka za spašavanje Božića je počela!

Božićna groznica je odmah iza ugla, tek što zakoračimo u idući mjesec već nas sasvim …

Web Statistics