Amazonova serija The Wheel of Time je dobila službeni logo!

Amazon nas i dalje izaziva s mrvicama, i dalje nismo dobili konkretan pogled na seriju The Wheel of Time, ali je zato objavljen novi kratki teaser koji otkriva službeni logo. Teaser je također potvrdio da će serija doista stići ove godine, iako još uvijek nije poznat točan datum. Pretpostavka je da će serija stići na jesen, kao što pretpostavljamo da će prvi konkretniji trailer otkriti i famozni datum dolaska serije na Amazon Prime. To pak očekujemo vrlo skoro jer je showrunner serije još u svibnju dao do znanja da nećemo još dugo čekati na trailer.

Showrunner, scenarist i glavni izvršni producent je Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Chuck). Ostale izvršne producente čine: Larry Mondragon i Rick Selvage za Red Eagle Entertainment (Winter Dragon), Ted Field i Mike Weber za Radar Pictures (Jumanji: Welcome to the Jungle, Winter Dragon), Darren Lemke (Shazam!, Goosebumps, Winter Dragon), Marigo Kehoe i Uta Briesewitz (Westworld) koja je ujedno i režirala prve dvije epizode prve sezone. Ostali redatelji prve sezone su Wayne Yip, Salli Richardson Whitfield i Ciaran Donnelly.

Glavne uloge tumače Rosamund Pike (Gone Girl, Jack Reacher, Die Another Day) kao Moiraine Damodred, Josha Stradowski (Instinct) kao Rand al’Thor, Marcus Rutherford (Obey) kao Perrin Aybara, Barney Harris (Long Halftime Walk) kao Matrim Cauthon, Zoë Robins (The Shannara Chronicles) kao Nynaeve al’Meara, Madeleine Madden (Dora and the Lost City of Gold) kao Egwene al’Vere, Michael McElhatton (Game of Thrones, Chernobyl) kao Tam Al’Thor i Daniel Henney (Criminal Minds) kao Lan Mandragoran.

Smještena u svijet gdje magija postoji, ali je mogu koristiti samo žene, priča prati Moiraine, članicu “sjenovite” i utjecajne ženske organizacije Aes Sedai. Ona kreće na opasno putovanje s pet mladih muškaraca i žena, jer vjeruje da bi upravo jedno od njih moglo biti reinkarnacija iznimno jake individue za koju proročanstvo kaže da će ili spasiti ili uništiti čovječanstvo.

Prva sezona serije The Wheel of Time se sastoji od ukupno šest epizoda (Leavetaking, Shadow’s Waiting, A Place of Safety, The Dragon Reborn, Blood Calls Blood i The Flame of Tar Valon), a Amazon je već obnovio seriju i za drugu sezonu.

Kod nas je Hangar 7 osigurao prava za prve tri knjige serijala The Wheel of Time Roberta Jordana. Prva knjiga je u prijevodu i izlazi ovu jesen.

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Doom Patrol: trailer za 4. sezonu izaziva doslovnim krajem svijeta!

U slučaju da ne pratite DC-jevu seriju Doom Patrol to bi svakako trebalo promjeniti. Dolaze …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics