Amazon je kupio prava za nagrađivani retro SF film The Vast of Night

Amazon je kupio prava za film The Vast of Night, redatelja Andrewa Pattersona. Scenarij potpisuju James Montague i Craig Sanger. Film su producirali Adam Dietrich, Melissa Kirkendall i već spomenuti James Montague. Izvršni producenti su Eric Williams, Caleb Henry i Marcus Ross. The Vast of Night je premijeru doživio na Slamdance Film Festivalu gdje je osvojio i nagradu publike. Nedavno je film osvojio i nagradu na Overlook Film Festivalu. Zadnji festival koji je pohodio je bio Toronto International Film Festival.

Andrewu Pattersonu je The Vast of Night redateljski debi, za kojeg je dobio jako dobre kritike. Očito je i Amazon došao do zaključka da na ovog mladog filmaša treba obratiti pozornost i ohrabriti ga za nastavak karijere. “Kada smo otkrili ‘The Vast of Night’, bili smo naprosto iznenađeni sporogorućom nadnaravnom pričom i spektakularnim snimanjem filma. Andrew Patterson je iznimno talentiran s ogromnim potencijalom da postane sljedeći glas ovog žanra. Mi smo jako uzbuđeni što radimo s Andrewom i ne možemo dočekati da vidimo što sljedeće priprema.” – izjavio je Ted Hope, jedan od vodećih ljudi u Amazonu.

Film navodno ima vrlo specifičnu vibru Zone sumraka. Radnja je smještena u vrijeme početka svemirske utrke, te se odvija 1950. tijekom jedne noći u New Mexicu. Glavni akteri priče su operaterka centrale (Sierra McCormick) i radio DJ (Jake Horowitz) koji otkrivaju neobičnu frekvenciju, te započinju istragu kako bi otkrili od kuda dolazi…

Ostale glavne uloge tumače Gail Cronauer i Bruce Davis.

The Vast of Night

Check Also

Warner Bros. planira reboot horor filma The Lost Boys

Warner Bros. sprema se producirati reboot vampirskog horor filma The Lost Boys iz 1987. godine. …

Another Life: trailer za 2. sezonu Netflixove SF serije

Netflix je objavio službeni trailer za drugu sezonu SF serije Another Life. Seriju producira Halfire …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics