Altered Carbon: Resleeved, svijet igrane serije se širi u anime filmu!

Sve je privremeno, samo je čast zauvijek.

Zakoračite u svijet Altered Carbona u Netflixovom animiranom filmu Altered Carbon: Resleeved za koji je upravo objavljen prvi trailer. Projekt dolazi od Dai Satoa, tvorca Cowboy Bebopa. Režiser je Jō Nakajima, prema scenariju kojeg zajedno potpisuju Sato i Tsukasa Kondo. Ova adaptacija je produkcija japanskog animiranog studija Anima.

Animirana serija je smještena u isti svemir kao i igrana Netflixova serija. Altered Carbon: Resleeved će istražiti nove elemente mitologije priče. Na planetu Latimer Takeshi Kovacs mora zaštititi mladu umjetnicu za tetoviranje dok istražuje smrt šefa yakuze…

Prvi trailer stapa estetiku Blade Runnera s prepoznatljivom japanskim kiberpankom. Mješavina 3D i 2D animacije dodaje nadzemaljskoj kvaliteti, a količina krvi je pozamašna. Za sada nije jasno iz viđenog da li se radi o prikvelu ili nastavku radnje, ali prema kraju druge sezone serije nagađamo da je riječ o posljednjem.

Tek što je nedavno stigla druga sezona igrane Netflixove serije, 19. ožujka stiže i Altered Carbon: Resleeved da utaži glad onima koji ne mogu dočekati treću sezonu, ali i onima kojima je druga sezona ostavila pomalo gorak okus neispunjenog potencijala.

Altered Carbon: Resleeved

Altered Carbon: Resleeved

Check Also

Amazon razvija Fallout seriju s tvorcima Westworlda!

Fallout će kao posljednja u nizu popularnih franšiza video igara doživjeti prelazak na male ekrane! …

Star Trek: Lower Decks ima datum premijere i prvi poster!

Prva Star Trek animirana serija nakon Star Trek: The Animated Series (TAS) je konačno pred …

Web Statistics