All of Us Are Dead: prvi teaser za Netflixovu novu zombi seriju

Netflix je objavio prvi najavni teaser trailer za nadolazeću korejsku horor seriju All of Us Are Dead. Serija je inspirirana popularnim digitalnim stripom/webtoonom Now at Our School čiji je autor Joo Dong-Geun. Strip je objavljivan od 2009. godine do 2011., a sastoji se od samo devet poglavlja. Očekuje se da će ova svojevrsna adaptacija proširiti taj svijet, pogotovo ako Netflix odobri drugu sezonu. Redatelji serije su Lee JQ (Beethoven Virus, Intimate Strangers) i Kim Nam-su. Scenarist svih 12 epizoda prve sezone je Chun Sung-il.

Srednja škola postaje mjesto izbijanja zombi virusa. Zarobljeni studenti moraju se izboriti za izlaz ili se pretvoriti u jednog od bijesnih zaraženih…

Kratki trailer sadrži neke eksplozivne prikaze pojave zombija u srednjoj školi i izvan nje. I iako nam trailer daje samo male natruhe onoga što nas očekuje, vidi se da su šminka i specijalni efekati izvrsni, te sve obećava jednu od najluđih zombi produkcija u posljednjih nekoliko godina. Fokus serije će biti na događajima u srednjoj školi, no trailer je pokazao i kako se zombi virus širi po cijeloj Koreji.

Glavne uloge tumače Yoon Chan-Yeong (Mama) kao Cheong-san, Park Ji-Hu (House of Hummingbird) kao On-jo, Cho Yi-Hyun (Metamorphosis) kao Nam-ra, Lomon (Bleak Night) kao Su-hyeok i Yoo In-Soo (School 2017) kao Gwi-nam.

All of Us Are Dead na Netflix stiže već 28. siječnja.

Check Also

Prvi teaser trailer za film The Toxic Avenger!

Legendary Entertainment objavio je prvi teaser trailer za superherojski film The Toxic Avenger. Riječ je …

Wish: novi trailer i poster za Disneyjev animirani film!

Walt Disney Animation Studios objavio je novi trailer i poster za nadolazeći animirani film Wish. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics