Alien: poziv za casting FX-ove serije otkriva prve detalje likova!

Nadolazeća TV serija smještena u svemir Aliena, koju je za FX kreirao Noah Hawley (Fargo, Legion) počet će se snimati sljedećeg proljeća, a ovaj tjedan su kroz prvi poziv za casting serije otkriveni prvi detalji likova. Točnije saznali smo nešto o dva lika iz serije, Hermitu i Wendy.

Hermit je bolničar u vojsci. Za njega FX traži muškaraca u ranim 30-ima. Primjer osobe kakvu žele za tu ulogu je Domhnall Gleeson. FX također želi angažirati ženu bilo koje dobi i bilo koje etničke pripadnosti za ulogu Wendy. Ona je Hermitova [sestra], ali je zaglavljena u tijelu druge osobe. Do sada je Hermit vjerovao da mu je sestra ubijena u eksperimentu, ali shvaća da je ona zapravo u tijelu vojnika. Traži se mišićava osoba, sposobna odraditi puno akcijskih scena. Primjer glumice koju traže za ulogu je Danai Gurira.

O samoj radnji serije nije poznato puno. No znamo da je smještena u bliskoj budućnosti, da se odvija na Zemlji, i da nas očekuje zastrašujuća i uzbudljiva vožnja koja bi nas trebala oduševiti. Hawley je želio istražiti ideju što se dešava ako ne možete ‘zadržati’ Aliene. Otkriveno je i da će se priča na nekom od nivoa baviti i nejednakošću. “Tako ćete vidjeti što se događa kada se ne riješi nejednakost s kojom se sada borimo. Ako mi kao društvo ne možemo shvatiti kako se podupirati i širiti bogatstvo, što će nam se onda dogoditi? Postoji ona sjajna lajna Sigourney Weaver gdje govori Paulu Reiseru: ‘Ne znam koja je vrsta gora. Barem oni neće jedno drugog zaj*** zbog postotka.’ Krajnje je vrijeme da facehuggeri i ksenomorfi zarinu svoje kandže u visoko rangirane rukovoditelje koji su odgovorni za to što su toliko zaposlenika poslali u njihovu propast.”

Producenti su Ridley Scott i James Cameron. Serija se na malim ekranima očekuje 2023. godine.

Check Also

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ve humoristične serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities: trailer za Netflixovu antologijsku seriju!

Netflix je otkrio puni trailer i poster za antologijsku horor seriju Guillermo del Toro’s Cabinet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics