Alice in Borderland: stigao je puni trailer za adaptaciju mange!

Netflix je objavio puni službeni trailer za Alice in Borderland, adaptaciju mange Imawa no Kuni no Arisu. Redatelj serije je Shinzuke Satō (Bleach, Kingdom).

U fokusu priče je mladi Ryohei Arisu, koji je opsjednut video igrama, i iritiran svojom nesnosnom svakodnevnicom. Jednog dana, zajedno sa svojim prijateljima Karubeom i Chōtom odlazi na druženje u gradu. Međutim zakoračit će tamo gdje nisu smjeli. Grad će odjednom opustjeti, bez ikoga u blizini. Tako će se naći u paralelnom svijetu, u kojem su prisiljeni sudjelovati u igrama za preživljavanje ili umrijeti. Njih troje se bore da bi sačuvali vlastiti život i kako bi otkrili kako se vratiti kući. Naravno, postoji i misteriozna žena Usagi koja vjerojatno zna više nego što incijalno daje do znanja, a tu je dijabolični ‘game master’…

Labava izvedenica Carrollove Alise u zemlji čudesa, manga Haroa Asoa prvi je put izašla 2010. godine, a posljednji dio priče dosegla je 2015. Ranije ovog mjeseca najavljeno je da će pisac i ilustrator mange lansirati novi serijal koji potječe iz starog, pod naslovom Alice in Borderland Retry.

Alice in Borderland na Netflix stiže sa svojih osam epizoda 10. prosinca.

Alice In Borderland

Check Also

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Castlevania: 4. sezona serije u igru ponovo vraća Drakulu!

Kao što smo nedavno saznali nadolazeća četvrta sezona Netflixove serije Castlevania će ujedno biti i …

Web Statistics