Aladdin: prve fotografije su otkrile kako izgleda Will Smith kao Duh

Objavljene su prve službene fotografije za Disneyjev igrani remake animiranog klasika Aladdin iz 1992. godine. Debate se već vode, i lome se koplja, čini se da se većini ne dopada što Duh iz svjetiljke nije plavi. Teaser koji smo imali prilike vidjeti u 10. mjesecu nije otkrio lik Duha kojeg tumači Will Smith, pa je zapravo ovih nekoliko fotografija prvi pogled na taj famozni lik. Svi znamo da je gotovo nemoguće izbiti iz glave crtani lik iz originala kojem je glas posudila legenda – Robin Williams, ali to ne znači da će novi Duh biti loš samo zato što na prvu ne izgleda očekivano. Možda da ipak pričekamo i vidimo pokoju scenu iz filma ako već nećemo čekati film prije nego krene bojkot 😉

Nadalje bitno je napomenuti da ovo i nije potpuna verzija Duha, bar ne onoga oko kojeg se lome koplja. Sami Will Smith se već oglasio na društvenim mrežama i jasno dao do znanja da je ovo Duh u ljudskoj formi, ali da ćemo ga gledati i kao klasičnog, kompjuterski generiranog plavog Duha. No pogled na njega nismo dobili jer efekti za tog Duha još nisu gotovi, pa ih očekivano studio nije ni otkrio.

Redatelj je o Duhu izjavio sljedeće: “Sviđa mi se činjenica da naš Duh ima ego, da je pomalo tašt, iznimno mu je bitno kako je prezentiran, jer to što radi zapravo radi jako dugo.”

Aladdin režira Guy Ritchie, ali čini se da tu nećemo naći previše njegovog karakterističnog potpisa, te da će igrati na sigurno, što je zapravo u redu. Ljudi jako vole animiranu verziju, i iako će igrani film sigurno imati dodatke i izmjene, generalno će poprilično sličiti originalu. Scenarij za film je napisao John August (Big Fish).

Aladdin je šarmantni uličar koji upoznaje hrabru i odlučnu princezu Jasmin, a nešto kasnije i Duha iz svjetiljke, koji bi mogao biti ključan za njihovu budućnost. Njegova će im magična pomoć trebati s obzirom na to da zli, moćni čarobnjak Jafar želi ugrabiti svu moć za sebe.

Glavne uloge tumače Mena Massoud kao Aladdin, Naomi Scott kao Jasmin, Will Smith kao Duh, Marwan Kenzari kao Jafar, Navid Negahbanas kao Sultan, Nasim Pedrad kao sluškinja od Jasmine, Billy Magnussen kao potencijalni udvarač princeze i Numan Acar kao Jafarova desna ruka.

Skladatelj iz originalnog filma Alen Menken surađivat će s Benjom Pasekom i Justinom Paulom na novim pjesmama pa se možemo nadati još nekom hitu kao što je to bio Whole New World.

Aladdin u kina stiže 24. svibnja 2019. godine.

Aladdin
Naomi Scott kao Jasmin i Mena Massoud kao Aladdin
Aladdin
Mena Massoud kao šarmantni uličar Aladdin.
Aladdin
Nasim Pedrad kao Dalia, najbolja prijateljica princeze Jasmin (Naomi Scott).
Aladdin
Aladdin (Mena Massoud) i Jasmin (Naomi Scott).
Aladdin
Naomi Scott je prekrasna i vrlo odlučna kao princeza Jasmin.
Aladdin
Marwan Kenzari kao iznimno moćan čarobnjak Jafar.
Aladdin
Abu
Aladdin
Mena Massoud kao Aladdin i Will Smith kao Duh “veći od života”.

Aladdin

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics