Aladdin: Duh je konačno izašao iz svjetiljke u novoj najavi

Nova najava za Disneyjev igrani remake animiranog klasika Aladdin iz 1992. je konačno otkrila Duha u svoj njegovoj “veličanstvenosti”. Dobro, uhvatili ste nas, nismo sigurni što bi rekli na netom objavljeni trailer. Koplja su se već lomila još kada je Entertainment Weekly u prosincu prošle godine otkrio fotografije Duha iz svjetiljke koji nije bio plavi. E pa sada je plavi da plaviji ne može biti, i mišićav, ali ne bi rekli da to pomaže čitavoj stvari. Dapače nekako je čudno gledati lice Willa Smitha na Duhu, a i lik se u traileru čini pomalo nedotjeran (što nije slučaj na promo fotki). Treba doduše dati prostora ekipi da finaliziraju grafiku pa će Duh vjerojatno izgledati bitno bolje, ali i dalje ćemo se teško prilagoditi Smithovom licu na liku kojeg povezujemo s neponovljivim Robinom Williamsom.

Aladdin je šarmantni uličar koji upoznaje hrabru i odlučnu princezu Jasmin, a nešto kasnije i Duha iz svjetiljke, koji bi mogao biti ključan za njihovu budućnost. Njegova će im magična pomoć trebati s obzirom na to da zli, moćni čarobnjak Jafar želi ugrabiti svu moć za sebe.

Režiser filma je Guy Ritchie, ali čini se da tu nećemo naći previše njegovog karakterističnog potpisa, što je zapravo čisto u redu. Ljudi jako vole animiranu verziju, i iako će igrani film imati određene dodatke i izmjene, generalno bi trebao prilično sličiti originalu. Scenarij za film potpisuju Ritchie i John August (Big Fish).

Glavne uloge tumače Mena Massoud kao Aladdin, Naomi Scott kao Jasmin, Will Smith kao Duh, Marwan Kenzari kao Jafar, Navid Negahbanas kao Sultan, Nasim Pedrad kao sluškinja od Jasmine, Billy Magnussen kao potencijalni udvarač princeze i Numan Acar kao Jafarova desna ruka.

Aladdin u kina stiže 24. svibnja.

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics