Ako volite Wednesday Addams ove filmove ne smijete propustiti

Došlo je razdoblje kad gotovo svi vole Wednesday Addams, protutežu klasičnim holivudskim ljepoticama koje smo na velikim platnima navikli gledati u šarenim haljinama i sa smiješkom na licu. Wednesday predstavlja one izopćene klince iz zadnje klupe, nije ju briga što itko misli i uživa u tome što je drukčija.
Za sve koji su fascinirani ovom gotičkom princezom, imamo dobre vijesti – na FOX Movies kanalu ovog tjedna možete pogledati tri filma koji će vam ispuniti sva očekivanja.

U Obitelji Addams pratimo priču stranca koji tvrdi da je Fester, nestali brat Gomeza Addamsa (Raul Julia), odnosno glave obitelji. Dok se Gomezu sviđa ideja o pronalasku dugo izgubljenog brata, njegova supruga Morticia (Anjelica Huston) ne dijeli isto oduševljenje i vjeruje da je u pitanju prevara kako bi Addamsovima oduzeli bogatstvo i izbacili ih iz njihovog doma. Wednesday će sigurno pronaći kreativne načine da pomogne izbaciti uljeza iz kuće, a jedna stvar je sigurna: ne bismo htjeli biti u koži onih koji se nađu na njezinoj lošoj strani.

Nakon što je prvi film postigao veliki uspjeh, uskoro je počelo snimanje nastavka, Obitelj Addams 2. Glumačka postava je ostala ista, ali je fokus priče ovog puta na pridošlicama u obitelji. Gomez i Morticia po treći su put postali roditelji, ovog puta brkatog dječaka kojeg Wednesday i Pugsley (Jimmy Workman) otvoreno preziru i pokušavaju ga se riješiti. Kako bi doveli kuću (i djecu) u red, Morticia i Gomez unajme dadilju da sve drži pod kontrolom. Idealni kandidat je Debbie Jelinsky (Joan Cusack), naizgled slatka i neiskvarena žena koja zapne za oko ujaku Festeru (Christopher Lloyd), vječitom samcu koji čezne za romantičnom vezom. Nije svaka promjena dobra, što Addams obitelj vrlo brzo otkriva. U ovome filmu, omiljena Wednesday je u godinama kada joj je samo jedna stvar na pameti – ubojstvo.

Osoba koja je prošle godine pretvorila lik Wednesday Addams u fenomen pop-kulture bio je Tim Burton, američki producent zaslužan za film Mrtva nevjesta. Kao i ostali filmovi s popisa, oduševit će vas viktorijanskim, gotičkim ugođajem i drukčijom ljubavnom pričom od onih na koje smo navikli. Na kraju, svi obožavatelji Wednesday ni ne očekuju priču iz bajke, već onu iz noćne more, kakve voli i naša junakinja.

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 04. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics