Ahsoka: Hayden Christensen se vraća svojoj kultnoj ulozi kao Anakin Skywalker!

Da ćemo gledati Haydena Christensena kao Anakina Skywalkera u seriji Star Wars: Obi-Wan Kenobi to već znamo, ali sada je stigla vijest da ćemo ga imati prilike gledati u još jednoj nadolazećoj Star Wars seriji. Christensen će tako opet reprizirati svoju kultnu ulogu, ovaj puta uz Rosario Dawson za potrebe igrane serije Ahsoka. Vijest je jučer ekskluzivno objavio The Hollywood Reporter, a u međuvremenu je potvrda došla i od titularne glumice, odnosno Rosario Dawson. Ne čudi nas ovakav razvoj situacije, zapravo bilo bi nam čudno da se serija ne bi bar u nekom trenutku dotakla Ahsokine veze s njezinim starim učiteljem.

Na žalost još uvijek nisu poznati detalji radnje, no znamo da scenarij za seriju piše Dave Filoni koji je ujedno i izvršni producent zajedno sa Jonom Favreauom. Za sada nema nikakvih službenih naznaka ni kako će se lik Skywalkera ili Vadera uklopiti u seriju, koja je kao i The Mandalorian smještena pet godina nakon događaja filma Return of the Jedi, što znači poslije Vaderove smrti. Možemo samo pretpostavljati da bi ga mogli vidjeti u flashbackovima ili pak kao ‘duha Sile’, s obzirom da je Ahsoka bila njegov padawan.

Disney i dalje nije dao službenu potvrdu vijesti, a čak je i post (potražite ga ispod članka) kojeg je na Instagramu objavila sama Rosario Dawson u međuvremenu obrisan. Produkcija na seriji započinje početkom 2022. godine.

Ahsoka

Check Also

Three Thousand Years of Longing: prvi trailer za fantasy film Georgea Millera!

MGM je konačno otkrio trailer za epski fantasy film Three Thousand Years of Longing redatelja …

The Umbrella Academy: trailer za 3. sezonu Netflixove serije!

Netflix je objavio službeni trailer za treću sezonu The Umbrella Academy, dramske serije o disfunkcionalnoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics