Agents of SHIELD: pogledajte prvih 17 minuta premijere 5. sezone

ABC i Marvel su neki dan predstavili trailer za petu sezonu serije Agents of SHIELD. Nakon vrlo slabašnog pokušaja sa serijom Inhumans, povratak SHIELD-a je svjetlo na kraju tunela, pa će nas većina vjerojatno tek sada znati cijeniti ovo što imamo.

Već znamo da je ovo sezona u kojoj Coulson i ekipa završe na misterioznom brodu u svemiru pod nerazjašnjenim okolnostima gdje su praktički zaglavljeni bez ikakvih naznaka zašto su uopće tamo ni kako se uopće vratiti. To je čini se samo početak njihove nove noćne more…

Za one koji ne mogu dočekati povratak serije čini se da je prijevremeno iscurilo prvih 17 minuta prije dvosatne premijere. Agents of SHIELD bi nas sudeći po ovih 17 minuta mogli odvesti na gotovo neočekivanu pustolovinu. Upoznat ćemo se sa novom vanzemaljskom vrstom, divljim čudovištem poznatim kao Roaches, a tu su i takozvani pravi vjernici koji su posvećeni legendi SHIELD-a. No zapravo najzanimljivija stvar je očiti drugačiji stil pete sezone i vizuali koji podsjećaju na sf/horor franžizu Alien. Mene iskreno baš zanima kako će se naša ekipa snaći u ovom novom settingu i to bez svojih skupih igračka koje su im počesto spašavale glavu.

Glavne uloge tumače Clark Gregg kao agent Phil Coulson, Ming-Na Wen kao agentica Melinda May, Chloe Bennet kao Daisy Johnson, Iain De Caestecker kao agent Leo Fitz, Elizabeth Henstridge kao agentica Jemma Simmons, Henry Simmons kao agent Alphonso “Mack” MacKenzie i Natalia Cordova-Buckley kao Elena “Yo-Yo” Rodriguez.

Peta sezona Agents of SHIELD. stiže u petak, 01. prosinca.

Check Also

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics