Adi Shankar predstavio nam je mračnu verziju Power Rangersa u svom posljednjem kratkom filmu

 

Prvo smo dobili kratki film “The Punisher: Dirty Laundry” s Thomasom Janeom i Ronom Pearlmanom u glavnim ulogama, nakon toga stigla je i animirana serija “Judge Dredd: Superfiend“, a sada Adi Shankar ima novu poslasticu za nas. Riječ je o kratkom fantastičnom filmu “Power/Rangers“. Film je režirao Joseph Kahn (Detention, Torque), a glavne uloge tumače James Van Der Beek i Katee Sackhoff. Power/Rangers nosi etiketu ‘deboot fan filma’ i nabolje ga opisuju riječi njegova redatelja:

…ovo nije pilot, nije serija, nije napravljeno radi profita nego isključivo za pokazivanje. Radi se o eksperimentu koji nije povezan sa Saban Entertainmentom niti s Lionsgate studijem te ne prodaje nikakav proizvod. Ne polažemo nikakva prava na likove (ne šaljite novac jer nije riječ o kickstarter projektu, film je besplatan).

Pogledali smo film i zaista je dobar, te predstavlja Power Rangerse u ‘novom svjetlu’ odnosno točnije rečeno u vrlo mračnom tonu za razliku od klasika iz devedesetih (Mighty Morphin Power Rangers).
U dodatku Shankar je pustio u opticaj i video kojem objašnjava zašto je uopće ovaj svojevrsni spin off napravljen.

 

Check Also

Nagrađeni SF roman Tragovi rata postaje tv serija!

Za fanove Garetha L. Powella i njegovog SF romana Tragovi rata (Embers of War) imamo …

Tales of Dunk & Egg: čini se da HBO već radi na novoj prikvel seriji Igre prijestolja!

Kako ekskluzivno prenosi Variety trenutno se u ranom razvoju nalazi još jedan prikvel Igre prijestolja …

Web Statistics