A Writer’s Odyssey: trailer donosi akcijsku fantasy priču u stvarni svijet!

A Writer’s Odyssey, koji je ranije nosio naslov Assassin In Red samo što nije stigao na velika platna. Riječ je o kineskom igranom filmu u kojem se autor fantasy romana suočava s kaosom unutar romana The Godslayer koji misteriozno počinje utjecati na stvarni svijet. Redatelj i scenarist filma je Yang Lu (My Spectacular Theatre, Brotherhood of Blades 1 & 2, The Sacrifice). Radnja je bazirana na kratkoj priči Assassination of the Novelist, autora Shuang Xuetaoa.

Priča se odvija oko Kongwen Lua (Dong Zijian), autora serije fantastičnih romana koji prati herojskog tinejdžera, također zvanog Kongwen, u potrazi za okončanjem tiranske vladavine lorda Redmanea, pod vodstvom Black Armora (Guo Jingfei ). No čudnim obratom sudbine, fantasy svijet romana počinje utjecati na život u stvarnom svijetu, što dovodi do toga da Guan Ning (Lei Jiayin) prihvaća misiju Tu Linga (Yang Mi) da ubije autora.

Ostale glavne uloge tumače Yu Hewei, Guo Jingfei i Tong Liya.

“Writer’s Odyssey je film o nadi i vjeri, s radnjom, vizualima i likovima koji su neupitno kineski. Film govori o tinejdžeru u fantastičnom svijetu romana, koji se bori protiv brutalnog režima i na kraju kreće u epsku potragu. Tada ono što se događa u romanu počinje mijenjati stvarnost. Writer’s Odyssey jedinstveni je preokret u kineskom žanru avanturističkog fantastičnog filma i nadam se da će međunarodna publika uživati ​​u gledanju isto koliko i ja u režiji.” – izjavio je Yang Lu.

A Writer’s Odyssey u kina stiže već 12. veljače.

“Ništa nije nemoguće, slijedite svoju maštu da uđete u novi svijet, pripremite se za najžešću bitku s nama.”

A Writer's Odyssey

A Writer's Odyssey

Check Also

Službeno je, potvrđen je drugi filmski nastavak Dine!

Nako što je nova Dina u relativno kratko vremena uprihodovala na svjetskim blagajnama preko 220 …

Ahsoka: Hayden Christensen se vraća svojoj kultnoj ulozi kao Anakin Skywalker!

Da ćemo gledati Haydena Christensena kao Anakina Skywalkera u seriji Star Wars: Obi-Wan Kenobi to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics