A Boy Called Christmas: prvi teaser za magičnu adaptaciju romana Matta Haiga!

Studiocanal je objavio prvi teaser trailer i poster za film A Boy Called Christmas (Dječak zvan Božić), adaptaciju popularnog istoimenog dječjeg romana Matta Haiga, prvoj knjizi serijala. Redatelj filma je Gil Kenan (Monster House, City of Ember, Poltergeist), a scenarij zajednički potpisuju Kenan i Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again). Producenti su Graham Broadbent i Peter Czernin. Produkcijski dizajner je Gary Williamson (Paddington 1 & 2).

Radnja prati običnog dječaka Nikolasa, koji kreće u izvanrednu avanturu na snježni sjever u potragu za svojim ocem koji je pak u potrazi za otkrivanjem bajkovitog sela vilenjaka, Elfhelma. Nikolas sa sobom vodi svojeglavog soba Blitzena i odanog kućnog miša Miiku, a na svom putu razotkriva svoju sudbinu u ovoj čarobnoj, komičnoj i simpatičnoj priči koja dokazuje da ništa nije nemoguće…

Glavne uloge tumače Jim Broadbent (Paddington 1 & 2), Zoe Colletti (Scary Stories To Tell in the Dark), Toby Jones (Infamous), Sally Hawkins (The Shape Of Water), Michiel Huisman (Game Of Thrones), Henry Lawfull (Les Miserables), Maggie Smith (Downton Abbey), Rune Temte (Captain Marvel), Indica Watson (Sherlock), Kristen Wiig (Wonder Woman 1984), dok komičar Stephen Merchant posuđuje svoj glas malom glodavcu.

A Boy Called Christmas u kina stiže za Božić 2021. godine. No važno je napomenuti da će Studiocanal film pustiti u kina samo u Ujedinjenom Kraljevstvu, Australiji, Novom Zelandu, Njemačkoj, Francuskoj i Kini, dok će u ostalim zemljama biti dostupan na Netflixu.

A Boy Called Christmas

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics