Orphan Black: Echoes, Krysten Ritter tumačit će glavnu ulogu!

Krysten Ritter (Jessica Jones, Breaking Bad) pridružila se glumačkoj ekipi AMC-jeve iščekivane SF serije Orphan Black: Echoes. Ritter će tumačiti Lucy, ženu nezamislive priče o njezinom porijeklu, koja pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu. AMC Networks je također objavio da će Ritter biti i jedna od izvršnih producentica serije.

Serija Orphan Black: Echoes radnjom je smještena u blisku budućnost i duboko uranja u istraživanje znanstvene manipulacije ljudskim postojanjem. Prati grupu žena dok se uvlače u živote jedne druge i kreću na putovanje, odmotavajući misterij svog identiteta i otkrivajući priču o ljubavi i izdaji.

Nadolazeća serija najavljena je još 2019. godine, kada je objavljeno samo da se radi o novoj priči i da producenti traže nekoga tko će ju ‘oživjeti’. U prvoj sezoni očekuje nas 10 epizoda serije, koja ne predstavlja direktni nastavak, nego se radi o priči smještenoj u Orphan Black svemir. Sa sljedećim poglavljem priče će i dalje biti involviran sutvorac originalne serije John Fawcett koji će između ostalog i režirati prvu sezonu. Showrunnerica, scenaristica i izvršna producentica će biti Anna Fishko (Pieces of Her, Fear the Walking Dead, Colony). Ostali izvršni producenti su David Fortier, Ivan Schneeberg, Katie O’Connell Marsh, Nick Nantell i Kerry Appleyard.

Orphan Black: Echoes na AMC i AMC Plus stiže negdje 2023. godine.

Check Also

Prvi pogled na Davida Corensweta kao novog Supermana

Za malo više od godinu dana stiže nova filmska verzija Supermana koja će biti dio …

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics