The Wanting Mare: zakoračite u fantasy svijet Anmaere!

Anmaere Pictures i Gravitas Ventures su objavili puni službeni trailer za The Wanting Mare. Film je svoju premijeru već doživio u sklopu Chattanooga Film Festivala gdje je i osvojio nagradu za najbolji film. Redatelj i scenarist je Nicholas Ashe Bateman, dok su izvršni producenti Shane Carruth i Lawrence Inglee. Riječ je o tehnički vrlo zahtjevnom uradku na kojem se radilo pet godina, sa stotinu vizualnih efekata koji neprimjetno spajaju digitalni krajolik i fizičku stvarnost, dovodeći Whithren i njegov širi svijet u život.

U svijetu Anmaere, sjeverno od grada Whithrena, divlji konji trče močvarama i uz obalu. Ovi su konji najcjenjeniji gradski izvoz, a kao rezultat toga se jednom godišnje lovi, zarobljava, prodaje i prevozi preko mora. Za one u Whithrenu ova trgovina stvara unosne i uzbudljive mogućnosti: priliku da pobjegnu iz svog stalno uzavrelog grada i krenu na zapadni kontinent Levithen ili samo da počnu iznova. U međuvremenu u maloj kući sjeverno od grada, mlada žena umire na porodu. Njezine su posljednje riječi pokušaj da svojoj kćeri ispriča život koji će imati i njezino nasljedstvo “ponavljajućeg sna” koji se mora čuvati u tajnosti, jer sadrži sjećanja na drugo doba davno prije, onog u kojem su magija i mit bili vrlo živi u svijetu. Njezina kćer Moira odrasta sama u Whithrenu, bez da joj itko objasni san, njezinu jedinstvenu razliku te njeno mjesto u svijetu. Radi toga, ona odlučuje napustiti Whithren pod svaku cijenu, uz pomoć Lawrencea, ranjenog mladića koji je sudjelovao u kriminalnom pothvatu krađe karata.

Glavne uloge tumače Jordan Monaghan, Yasmin Keshtkar, Edmond Cofie, Nicholas Ashe Bateman, Josh Clark i Christine Kellogg-Darrin.

The Wanting Mare na uslugu na zahtjev i u kina stiže 05. veljače. Izlazak će biti popraćen polusatnim dokumentarcem o nastanku filma koji će na isti datum postati dostupan on line.

Check Also

Prvi pogled na Davida Corensweta kao novog Supermana

Za malo više od godinu dana stiže nova filmska verzija Supermana koja će biti dio …

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics