Projekt Dobrodošli u Blumhouse predstavlja 8 nadolazećih jezivih filmova

Amazon Prime je najavio osam žanrovskih filmova koje su producirali Jason Blum za Blumhouse Television i Amazon Studios. Projekt “Dobrodošli u Blumhouse” (Welcome to the Blumhouse) predstavit će se u listopadu, prigodno za Noć vještica. Riječ je o programu osam uznemirujućih filmova pri čemu svaki od njih predstavlja prepoznatljivu viziju i jedinstvenu perspektivu na zajedničke teme usredotočene na obitelj i ljubav kao iskupiteljske ali i destruktivne sile. To je ujedno i prvi takav program Amazonovih originalnih filmova za Prime Video koji je tematski povezan.

Amazon će za početak lansirati četiri filma koji će biti prikazivani u tandemu. 06. listpada na rasporedu su: The Lie, u kojem glavne uloge tumače Mireille Enos (The Killing), Peter Sarsgaard (An Education) i Joey King (The Conjuring), a redateljica je Veena Sud (The Killing, 7 Seconds) i Black Box u kojem su glavne zvijezde Mamoudou Athie (Jurassic World 3), Phylicia Rashad (Creed), Amanda Christine (Colony), Tosin Morohunfola (The Chi), Charmaine Bingwa (Trees of Peace) i Troy James (Scary Stories to Tell in the Dark), a redatelj je Emmanuel Osei-Kuffour Jr. (Born with It).

13. listopada stižu filmovi: Evil Eye, redatelja Elana Dassanija i Rajeeva Dassanija (A Day’s Work, Jinn) te izvršne producentice Priyanke Chopre Jonas (Quantico, White Tiger) u kojem glavne uloge tumače Sarita Choudhury (Lady in the Water), Sunita Mani (GLOW), Omar Maskati (Unbelievable) i Bernard White (Silicon Valley), te Nocturne, kojeg je napisao i režirao Zu Quirke (Zugzwang, Ghosting), a glavne uloge tumače Sydney Sweeney (The Handmaid’s Tale), Madison Iseman (Jumanji: The Next Level, Annabelle Comes Home), Jacques Colimon (The Society) i Ivan Shaw (Insecure, Casual). Druga “serija” od preostala četiri filma na Amazon Prime dolazi 2021. godine.

“Ove jezive priče imaju za svakoga ponešto – spremne zastrašiti i oduševiti fanove žanra ali i pridošlice – a mi smo uzbuđeni što ih možemo podijeliti s našim korisnicima usluge Prime Video.” – izjavila je Julie Rapaport, suvoditeljica za filmove za Amazon Studios.

The Lie
Black Box
Evil Eye
Nocturne

Welcome to The Blumhouse

Check Also

Prvi pogled na Davida Corensweta kao novog Supermana

Za malo više od godinu dana stiže nova filmska verzija Supermana koja će biti dio …

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics