Super Bowl: prvi pogled na serije Loki, Falcon and the Winter Soldier i WandaVision!

Super Bowl uvijek ima asa u rukavu, a to je ovaj puta bio Disney+ koji je naprosto ukrao svu pažnju. Kako i ne bi kada nam je otkrio prve video kadrove iz iznimno očekivanih Marvelovih serija Loki, The Falcon and the Winter Soldier i WandaVision. Nažalost riječ je o spotu, ne o traileru, i spot je zapravo miks sve tri serije, stoga pažljivo gledajte dok se kadrovi smjenjuju. No bilo kako bilo, spot je svejedno prava poslastica, čak i unatoč tome što Lokija ima puno premalo!

Loki će pratiti nevaljalog Lokija (Tom Hiddleston) u njegovim pustolovinama nakon bijega s tesseractom u filmu Avengers: Endgame. Ako je vjerovati glasinama Loki će putovati kroz vrijeme te će ostaviti traga na različitim događajima kroz povijest. Zanimljivo je i to što je Kevin Feige ranije ovog mjeseca potvrdio da će se serija povezati s filmom Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Glavni scenarist je Michael Waldron (Rick and Morty), a redateljica je Kate Herron (Sex Education). Loki na Disney+ stiže u proljeće 2021. godine.

Detalji za seriju The Falcon and the Winter Soldier se i dalje drže u tajnosti, no jasno je da će radnja pratiti Falconov novi status poslije događaja filma Avengers: Endgame. Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) i Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) će se udružiti u novoj avanturi koja će testirati kako njihove sposobnosti tako i njihovo strpljenje. Također ćemo imati priliku ponovo vidjeti i Daniela Brühla kao baruna Zemoa (Captain America: Civil War) i Emily Van Camp kao agenticu Sharon Carter. Glavni scenarist je Malcolm Spellman, a redateljica je Kari Skogland. The Falcon and the Winter Soldier na Disney+ stiže u kolovozu.

WandaVision miješa stilove klasične humoristične serije i Marvelovog kinematografskog svemira, u kojoj Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) i Vision (Paul Bettany), dvoje superjunaka, žive njihov idealan život u predgrađu kada počinju sumnjati da sve nije kako se čini. U seriji će se pojaviti i nova junakinja Monica Rambeau koju igra Teyonah Parris (Mad Men), Kat Dennings (Thor) i Randall Park ( Ant-Man and the Wasp). Glavni scenarist je Jac Schaeffer, a redatelj je Matt Shakman. WandaVision na Disney+ stiže ove godine, ali još ne znamo točno kada.

Check Also

The Boys: mogu li stvari postati još luđe, trailer za 4. sezonu kaže da mogu!

Prime Video je objavio puni trailer za 4. sezonu njihove netipične, ali odlične superherojske serije …

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani novi igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics