30 Monedas/30 Coins: trailer za 2. sezonu vam želi dobrodošlicu u pakao!

HBO je konačno objavio trailer i poster za drugu sezonu horor serije 30 Monedas/30 Coins, odnosno 30 novčića. Poznati redatelj Álex de la Iglesia (The Day of the Beast, Witching & Bitching, The Last Circus) opet nas vodi u svijet u kojem ništa nije onako kako izgleda i u kojem se nikome ne može vjerovati. Druga sezona se isto kao i prva sastoji od ukupno osam epizoda, koje na HBO i HBO Max stižu u listopadu. Scenarij potpisuju zajedno Iglesia i Jorge Guerricaechevarría.

Prva sezona serije je bila vrlo solidno i intrigantno ostvarenje. Želite li saznati više o prvoj sezoni tada pročitajte naš osvrt kojeg možete pronaći ovdje. No, svakako treba istaknuti kako je prva sezona ostavila dosta otvorenih pitanja, poput: Što se dogodilo s ocem Vergarom? Kako će se grad ponovo osoviti na noge nakon posljedica takvog ludog putovanja? A sudeći po traileru stvari postaju još luđe.

Većina stanovnika Pedraze, zabačenog grada u Španjolskoj pogođenog neobjašnjivim, demonskim događajima, izgubila je razum i zatvorena je u psihijatrijsku bolnicu. Elena leži u komi u bolničkom krevetu u Madridu; Paco, skrhan grižnjom savjesti, pokušava se pobrinuti za nju. Dok se užas oko njih pojačava, naša skupina heroja mora se suočiti s misterioznim novim neprijateljem – toliko perverznim da ga se čak i vrag boji.

“Ako je prva sezona bila skupljanje olujnih oblaka, druga će biti vrtlog koji prethodi epskoj oluji.” – izjavio je redatelj.

Glavne uloge tumače Eduard Fernández, Macarena Gómez, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo, Manuel Tallafé, Paul Giamatti i Najwa Nimri.

30 Coins

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Terminator Zero nas u kolovozu vodi na putovanje kroz vrijeme!

29. kolovoza 1997. sve će se promjeniti! A Netflixova anime serija Terminator Zero će upravo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics