3. sezoni serije The Boys pridružuje se Jensen Ackles u ulozi superheroja!

Uoči premijere druge sezone fantastične i netipične Amazonove superherojske serije The Boys stiže neočekivana vijest da ćemo u narednoj, trećoj sezoni dobiti lik kojeg će tumačiti Jensen Ackles. Ackles će igrati jednu od ključnih uloga, odnosno originalnog superheroja Soldier Boy. Nakon što se Soldier Boy borio u Drugom svjetskom ratu, postao je prva superherojska zvijezda i jedan od glavnih stupova američke kulture desetljećima.

Tako će treća sezona serije The Boys ponovno ujediniti Acklesa sa showrunnerom Ericom Kripkeom nakon što surađivali na Supernatural serijalu koji će ove jeseni završiti svoju priču s 15. sezonom. Dok će fanovi iznimno popularne dugogodišnje CW-ove serije Supernatural sasvim sigurno biti oduševljeni ovom najavom, najviše uzbuđena osoba oko ovog razvoja događaja je upravo showrunner serije The Boys (i ujedno tvorac Supernatural) Erik Kripke: “Kad sam bio dijete, imao sam ludi, nemogući san – pružiti Jensenu Acklesu unosan angažman. Sretan sam što mogu reći da se taj san ostvario. Jensen je nevjerojatan glumac, još bolja osoba, miriše na toplu čokoladu i chocolate chip kolačiće, i ja ga smatram bratom. Kao Soldier Boy, prvi superheroj, donijet će toliko humora, pathosa i opasnosti u ulogu. Jedva čekam da se ponovo nađemo na setu i da dovedem malo ‘Supernaturala’ u The Boyse.”

Još intenzivnija, suluda druga sezona pronalazi The Boyse u bijegu od zakona, Supese kako ih progone, a oni se očajnički pokušavaju pregrupirati i uzvratiti Voughtu udarac. Dok se skrivaju Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) i Kimiko (Karen Fukuhara) se nastoje priviknuti na novo normalno, dok se Butcheru (Karl Urban) i dalje nigdje ne može pronaći trag. U međuvremenu Starlight (Erin Moriarty) mora utvrditi svoje mjesto među sedmorkom, dok Homelander (Antony Starr) pokušava preuzeti potpunu kontrolu nad njima. Njegova premoć će postati upitna s dolaskom nove članice Stormfront (Aya Cash), koja pak ima svoju agendu. Povrh svega toga ‘na pozornici’ se pojavljuje i novi superzlikovac…

Serija je adaptacija iznimno nasilnog, mračnog i otkačenog stripa Gartha Ennisa i Daricka Robertsona. Strip je također vrlo brzo stekao popularnost, s obzirom na specifičan i eksplicitan sadržaj. Strip serijal The Boys je radnjom smješten između 2006. i 2008. u svijet, u kojem su superheroji stvarni. Međutim, većina superheroja se razmazila svojim zvjezdanim statusom pa je postala iskvarena i korumpirana, te si često daju oduška i dopuštaju si raditi nered. Zbog toga je stvoren poseban CIA odjel s ciljem nadziranja i držanjem pod kontrolom razvratnih superheroja. Taj odjel je poznat pod imenom The Boys.

Druga sezona serije The Boys premijerno stiže na Amazon Prime 04. rujna, i to s čak tri epizode, dok će ostalih pet ići na tjednoj bazi.

The Boys

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics