3 Body Problem: novi teaser i isječak iz Netflixove SF serije

Prvi trailer za SF seriju 3 Body Problem (Problem triju tijela) Netflix je objavio u lipnju ove godine, a sada možete pogledati novi promo, odnosno kratak teaser uparen s prvim isječkom. Serija je temeljena na nagrađivanom književnom serijalu Liu Cixina. Tvorci su, trenutno ne baš omiljeni dvojac David Benioff i D.B. Weiss (Igra prijestolja). Scenaristi, showrunneri i izvršni producenti su Benioff, Weiss i Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood), dok ostale izvršne producente čine Bernadette Caulfield, Rian Johnson, Ram Bergman, Nena Rodrigue, Brad Pitt, Jeremy Kleiner, Dede Gardner, Rosamund Pike, Robie Uniacke, Lin Qi, Zhao Jilong, Fenfen Xu i Xiasong Gao.

Ye Wenjie je astrofizičarka, koja je vidjela kako joj je otac brutalno ubijen tijekom Kineske kulturne revolucije. Nakon očevog ubojstva, kasnije je regrutirana zbog svoje pozadine kao znanstvenice i poslana u tajnu radarsku bazu u udaljenu regiju Kine. Njezina sudbonosna odluka iz 1960-ih odjekuje prostorom i vremenom do skupine današnjih znanstvenika, prisiljavajući ih da se suoče s najvećom prijetnjom čovječanstvu.

Virtualna stvarnost oživljava u kratkom isječku, dok Jin Cheng i Jack Rooney isprobavaju čudan uređaj. Jack stavlja kacigu i istog trena biva prebačen u jalovu pustinju, s drevnom piramidom u daljini. Nosi nešto što izgleda kao kineska odjeća iz tog razdoblja i oduševljen je taktilnom vjerodostojnošću svog iskustva.
Budite spremni, stvari postaju prilično krvave.

Glavne uloge tumače Jess Hong (Inked) kao Jin Cheng, Eiza González (Ambulance) kao Auggie Salazar, Jovan Adepo (Jack Ryan) kao Saul Durand, Alex Sharp (The Trial of the Chicago 7) kao Will Downing, John Bradley (Game of Thrones) kao Jack Rooney i Benedict Wong (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) kao Da Shi. U seriji nas također očekuju i Saamer Usmani kao Raj Varma, Liam Cunningham kao Thomas Wade, Rosalind Chao i Zine Tseng kao Ye Wenjie, Jonathan Pryce i Ben Schnetzer kao Mike Evans, Marlo Kelly kao Tatiana, Sea Shimooka kao Sophon i Eve Ridley kao Follower.

Serija 3 Body Problem na Netflix stiže 21. ožujka 2024. godine sa svih osam epizoda.

3 Body Problem

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Prvi pogled na seriju Agatha: Darkhold Diaries

Prošlo je dosta vremena otkako smo posljednji put vidjeli Agathu Harkness. I proći će još …

One comment

  1. Pogledajte kinesku original seriju dok ovi ne puste ovaj plagijat.

    https://www.youtube.com/watch?v=3-UO8jbrIoM&list=PLMX26aiIvX5oCR4bBg2j0W4KKgjYtYBfv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics