Poznat je datum premijere i radnja 2. sezone NBC-jeve serije Timeless

Svi već vjerojatno znate da je NBC nakon prve sezone otkazao svoju znanstveno fantastičnu dramu Timeless, samo da bi je nekoliko dana kasnije ipak obnovili za drugu sezonu. Serija je imala solidnu, ali ne i senzacionalnu gledanost, točnije 16 epizoda prve sezone pratilo je u prosjeku 8 milijuna gledatelja, što NBC-ju očito nije bilo dovoljno. Ali fanovi su bili dovoljno glasni, a i Sony Television je počeo tražiti nove partnere među streaming gigantima i kablovskim tv mrežama, pa se NBC ipak predomislio, i odlučio obnoviti seriju s manjim brojem epizoda i nešto nižim troškovima. No to je već stara vijest, ali novost je da je sada poznata radnja i datum premijere druge sezone.

Druga sezona nastaviti će se točno tamo gdje je stala prva. I dalje u utrci kroz povijest, dobro nam znana ekipa koju čine znanstvenik Rufus, vojnik Wyatt i profesorica Lucy nastoje spriječiti uništenje svijeta kakvog poznajemo. Pronaći će neočekivanog saveznika u misiji da unište organizaciju Rittenhouse koja želi promijeniti povijest i nanovo oblikovati stvarnost. Posjetit će 1692., 1917., 1941., 1981. i još mnoge zanimljive godine gdje će upoznati utjecajne povijesne ličnosti kao što su Marie Curie, Hedy Lamarr, William Randolph Hearst i mnogi drugi…

Timeless se na male ekrane vraća 11. ožujka. Prva od ukupno deset epizoda nosi naslov “The War to End All Wars” koja Lucy, Rufusa i Wyatta vodi u Prvi svjetski rat. Tvorci serije, izvršni producenti i scenaristi su Eric Kripke (Supernatural) i Shawn Ryan (The Shield), a glavne uloge tumače Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey, Claudia Doumit i Goran Višnjić.

Timeless

Check Also

Trailer za nadolazeću Netflixovu igranu seriju Resident Evil

Netfix je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću igranu seriju Resident Evil. Serija nam stiže …

Stigao je prvi teaser trailer za Avatar: The Way of Water!

Nakon više od desetljeća čekanja, trailer za Avatar: The Way of Water (Avatar: Put vode) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics