Stigao je prvi trailer za 2. sezonu serije The Handmaid’s Tale

Hvaljena distopijska serija The Handmaid’s Tale odnedavno je bogatija za dva Zlatna globusa, onaj za najbolju dramsku televizijsku seriju te za najbolju glumicu u dramskoj TV seriji koja je pripala Elisabeth Moss. Upravo je glavna glumica na pressici nakon dodjele otkrila da cijela ekipa dovršava drugu sezonu koju je opisala kao nadahnjujuću, napetu te kao odličan primjer otpora.

Prva sezona serije The Handmaid’s Tale snimljena je prema istoimenom hit romanu Margaret Atwood iz 1985. godine. Kraj prve sezone ujedno je i kraj romana, tako da nitko osim scenarista i ekipe sa seta ne zna što nas točno čeka u novoj sezoni. Sva sreća na novu sezonu se neće čekati još dugo s obzirom da stiže već u travnju. Margaret Atwood je i dalje u funkciji savjetodavnog producenta, te je showrunner Bruce Miller izjavio da sada čak i više ovisi o njezinom inputima za nastavak radnje koju su počeli oblikovati već na pola snimanja prve sezone.

Ono malo što znamo jest da će se druga sezona više baviti likom Aunt Lydije. Saznat ćemo nešto iz njezine prošlosti što je bilo važno u njezinom trenutnom djelovanju i radu. Pojavit će se i Ofredina majka, a istražit će se i sudbine drugih zemalja. Također će na površinu izaći i pitanje rase jer, zapravo je u Atwoodinom romanu Gilead patrijarhalna zemlja bjelačke dominacije. Istraživat će se životi izbjeglica koje su uspijele pobjeći iz Gileada, kao i onih koji su prognani u Kolonije.

Osim već spomenute protagonistice koju tumači Elisabeth Moss, u drugoj sezoni svojim ulogama se ponovo vraćaju Joseph Fiennes, Yvonne, Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd i Max Minghella.

The Handmaid’s Tale s prve dvije epizode druge sezone na Hulu stiže 25. travnja.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale

Check Also

Amazon je naručio spin-off serije The Boys

Vaughtov kinematografski svemir se širi! Ako vam je kao i nama Amazonova serija The Boys …

Samuel L. Jackson predvodit će novu Marvelovu seriju kao Nick Fury za Disney+

Nick Fury se vraća na velika vrata u Marvelov kinematografski svemir (MCU), nakon što smo …

Web Statistics