Stigao je prvi trailer za 2. sezonu serije The Handmaid’s Tale

Hvaljena distopijska serija The Handmaid’s Tale odnedavno je bogatija za dva Zlatna globusa, onaj za najbolju dramsku televizijsku seriju te za najbolju glumicu u dramskoj TV seriji koja je pripala Elisabeth Moss. Upravo je glavna glumica na pressici nakon dodjele otkrila da cijela ekipa dovršava drugu sezonu koju je opisala kao nadahnjujuću, napetu te kao odličan primjer otpora.

Prva sezona serije The Handmaid’s Tale snimljena je prema istoimenom hit romanu Margaret Atwood iz 1985. godine. Kraj prve sezone ujedno je i kraj romana, tako da nitko osim scenarista i ekipe sa seta ne zna što nas točno čeka u novoj sezoni. Sva sreća na novu sezonu se neće čekati još dugo s obzirom da stiže već u travnju. Margaret Atwood je i dalje u funkciji savjetodavnog producenta, te je showrunner Bruce Miller izjavio da sada čak i više ovisi o njezinom inputima za nastavak radnje koju su počeli oblikovati već na pola snimanja prve sezone.

Ono malo što znamo jest da će se druga sezona više baviti likom Aunt Lydije. Saznat ćemo nešto iz njezine prošlosti što je bilo važno u njezinom trenutnom djelovanju i radu. Pojavit će se i Ofredina majka, a istražit će se i sudbine drugih zemalja. Također će na površinu izaći i pitanje rase jer, zapravo je u Atwoodinom romanu Gilead patrijarhalna zemlja bjelačke dominacije. Istraživat će se životi izbjeglica koje su uspijele pobjeći iz Gileada, kao i onih koji su prognani u Kolonije.

Osim već spomenute protagonistice koju tumači Elisabeth Moss, u drugoj sezoni svojim ulogama se ponovo vraćaju Joseph Fiennes, Yvonne, Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd i Max Minghella.

The Handmaid’s Tale s prve dvije epizode druge sezone na Hulu stiže 25. travnja.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale

Check Also

The Swarm: prvi trailer za seriju temeljenu na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Nedavno je otkriven prvi trailer za visokobudžetnu SF triler seriju The Swarm. Što ako sljedeća …

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics