Božić je stigao ranije! 2. sezona NOS4A2 stiže u lipnju, a tu je i prvi pogled!

Locke & Key nije jedina adaptacija djela Joea Hilla koja ulazi u svoju drugu sezonu. Ukoliko još niste otkrili svijet NOS4A2 iliti Nosferatu, onda je vrijeme da to čim prije ispravite. Riječ je o netpičnom vampirskom romanu kojeg je AMC pretočio u seriju, u kojoj glavnu ulogu tumači Zachary Quinto. Prva sezona serije je na AMC stigla u lipnju, iako je to zapravo bila velika šteta jer je sa svojom Božićnom zemljom definitivno prigodnija da začini zimske blagdane. Druga sezona je potvrđena još na prošlogodišnjem San Diego Comic-Conu, a sada nam stiže vijest kako ju možemo očekivati 01. lipnja. Ovu vijest popratila je i galerija fotografija druge sezone pa se bacite na razgledavanje.

Druga sezona NOS4A2 nastavlja se osam godina nakon događaja prve sezone. Vic McQueen (Ashleigh Cummings) je više nego ikad odlučna u tome da uništi Charlieja Manxa (Zachary Quinto). Charlie koji je okusio svoju vlastitu smrtnost se pojavljuje u očajničkoj potrebi da osvetom. Ovaj puta će na svoj ciljnik postaviti osobu koja je Vic najvažnija u životu, njezinog osmogodišnjeg sina – Waynea. Utrka za Wayneovu dušu postavit će Vic i Charlieja na neminovnu koliziju, prisiljavajući ih oboje da sagledaju i suoče se s pogreškama njihove prošlosti…

Tvorac i showrunner serije je veteran Jami O’Brien (Fear The Walking Dead, Hell On Wheels). Hill i O’Brien su i izvršni producenti.

Za vas koji niste upoznati s prvom sezonom, a bliži ste čitanju nego gledanju savjetujemo da zaronite u roman koji je kod nas objavio Hangar 7. Roman NOS4A2 možete kupiti na Inverzijinom webshopu, a možete ga kupiti i u kombinaciji s platnenom vrećicom (s motivom iz romana) i to po iznimnoj akcijskoj cijeni.

Recenziju za prvu sezonu serije možete pročitati ovdje.NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

Check Also

Moonfall: Halle Berry i Josh Gad idu u svemir!

Roland Emmerich, čovjek koji stoji iza Dana neovisnosti i njegovog nastavka, probat će fanovima SF-a …

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Web Statistics