1899: prvi pokretni poster za Netflixovu misterioznu seriju daje zanimljivi trag!

Netflix je danas objavio uznemirujući pokretni poster za njihovu nadolazeću seriju 1899. Nije da nam je poster otkrio mnogo, ali osim što izgleda vrlo upečatljivo, čini nam se da je ujedno i potvrda da se radi o ponokrvnoj žanrovskoj seriji, a ne isključivo misteriju. Poster prikazuje parobrod, najvjerojatnije Kerberos, koji signalizira (tko je odgonetnuo što?) i plovi u vrtložnu, trokutastu rupu u oceanu, dok se voda slijeva niz rubove zbunjujućeg ponora. Zanimljivost postera je da naglašava središnji simbol serije – trokut. Njega smo već susreli u promo materijalima, kao i prvom teaser traileru. Špekulira se da simbol ukazuje na Bermudski trokut, no kako je ovdje ipak u prvom redu riječ o misteriju sigurni smo da nam to neće biti otkriveno prije dolaska serije.

Prva sezona serije 1899 sastoji se od osam epizoda, koje u fokusu imaju misteriozne događaje putovanja imigrantskog broda iz Europe u New York. Putnici, različitog porijekla i nacionalnosti, ujedinjeni su u svojim nadama i snovima za novo stoljeće i novu budućnost u inozemstvu. Ali kad na otvorenom moru otkriju drugi brod koji je davno nestao, putovanje im se neočekivano pretvara u noćnu moru. Mreža tajni, čini se povezuje prošlost svakog putnika.

Serija 1899 dolazi od Barana bo Odara i Jantje Friese, tvoraca izvrsne serije Dark. Glavne uloge tumače Emily Beecham (Cruella) kao Maura Franklin, Andreas Pietschmann (Dark) kao Eyk Larsen, Anton Lesser (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Alexandre Willaume (The Wheel of Time), Aneurin Barnard (Dunkirk), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain), Mathilde Ollivier (Overlord), Miguel Bernardeau (Elite), Richard Hope (Piece of Cake), Clara Rosager (Morbius) i Jonas Bloquet (Elle).

Vizualno zapanjujuća odiseja u kojoj ništa nije onako kako se čini. Tvorci popularne serije Dark vode nas u 1899. na brod Kerberos. “Što je izgubljeno, biti će pronađeno.”

Serija 1899 na Netflixu se očekuje negdje u studenom. Prva epizoda serije nosi naslov The Ship.

Check Also

Black Panther: Wakanda Forever – novi, epski trailer za Marvelov iščekivani nastavak

Marvel je danas objavio novi trailer i postere za iznimno očekivani nastavak Black Panthera kojeg …

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ove humoristične SF serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics