1899: novi trailer za Netflixovu seriju daje konkretan uvid u misterij pred nama!

Netflix je objavio puni službeni trailer za njihovu nadolazeću misterioznu seriju 1899, koja stiže od Barana bo Odara i Jantje Friese, tvoraca popularne serije Dark. Novi trailer daje neke friške zagonetne tragove u misterij koji je pred nama. Trailer počinje porukom za koju se smatra da stiže s broda Prometheus. Putnici iz više klase okupljaju se kako bi razgovarali o događaju i o tome što treba učiniti u vezi s porukom. Trebaju li promijeniti kurs da vide što se može učiniti da se pomogne brodu za koji je većina mislila da je potonuo? Ili bi jednostavno trebali produžiti svojim putem. Odluka (koju je čini se donio kapetan) pada na odlazak do Prometheusa, gdje počinje kaos već od samog dolaska do broda. Novi tragovi upućuju na mračnu zavjeru iza sudbine Prometeja koja ne nosi ništa dobro za Kerberos i njegove putnike. Trokut je i dalje sveprisutan motiv koji sve povezuje, ali kako i zašto, to ćemo morati tek otkriti.

Prva sezona serije 1899 u fokusu ima misteriozne događaje putovanja imigrantskog broda iz Europe u New York. Putnici, različitog porijekla i nacionalnosti, ujedinjeni su u svojim nadama i snovima za novo stoljeće i novu budućnost u inozemstvu. Ali kad na otvorenom moru otkriju drugi brod koji je davno nestao, putovanje im se neočekivano pretvara u noćnu moru. Mreža tajni, čini se povezuje prošlost svakog putnika.

Glavne uloge tumače Emily Beecham (Cruella) kao Maura Franklin, Andreas Pietschmann (Dark) kao Eyk Larsen, Anton Lesser (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Alexandre Willaume (The Wheel of Time), Aneurin Barnard (Dunkirk), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain), Mathilde Ollivier (Overlord), Miguel Bernardeau (Elite), Richard Hope (Piece of Cake), Clara Rosager (Morbius) i Jonas Bloquet (Elle).

Prva sezona serije na Netflix stiže 17. studenog sa svih osam epizoda, od kojih je prva prigodno naslovljena The Ship.

Check Also

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics